Http://www.spectrulrealitatii.ro/
aici sunt postate povesti de groaza relae (cica) :)) cauta si tu pe acolo
Spune-i unui amic sa vina sa-ti bage mana intr-un pahar cu apa calda si dimineata mamica ta o sa vina sa-ti puna niste cearsafuri de cauciuc.
Stiu ca preadolescentii care sunt pe site stiu sa puna doar intrebari si nu se uita ce categorie aleg, stiu ca D/S este bombardat de intrebari de T/A, dar observ ca si S/F a inceput sa fie atractiv.
Of, la naiba, trebuie sa am 100 raspunsuri si 10 zile de activitate pana pot sa raportez intrebarile pe care le raporta stapana mea zilnic! Altii nu se deranjeaza! "TPU nu mai e ce a fost in 2009"...bla bla...dar nici nu se obosesc sa faca curatenie!
Eram odata in camera mea singura in casa, si deodata a batut cineva in usa de la intrare, am fugit si am vazut ca acolo a aparut un om in negru si atunci cainele a inceput sa latre furios.Am incuiat usa cat mai mult posibil...Eram foarte speriata.Bine ca venise mama si am scapat
S-a mai stins o stea din lume Puya a murit astazi in jurul orei 6 ora Romaniei intru-un accident de masina vezi video aici http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf uitate si da mai departe(
FlorinEX întreabă: