| EcstasyW a întrebat:

Am o intrebare si vreau sa o tratati serios.Voi credeti ca animalele au sentimente? Teama dragostea etc.sunt doar insticte sau reactii hormonale la stimulii externi? Nu vreau sa credeti ca sunt un macabru sau un nemilos cu animalele sau mai stiu eu ce eu iubesc mult animalele. Funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar doar la un nivel primar si vorbim doar despre cateva. Intensitatea si complexitatea sentimentelor animalelor nu se pot apropia de cele umane, creierele lor nefiind concepute sa perceapa o astfel de gama de trairi. "Sentimentele" sunt substante chimice eliberate in organism, animalele nu pot avea anumite trairi din moment ce respectivele substante le lipsesc cu desavarsire din organism. Simplu de inteles pentru orice om inteligent, complicat pentru cretinii ce umanizeaza animalele.

7 răspunsuri:
| Kenya a răspuns:

Da,recent am vazut un caine care plange si mi-am dats eama ca au sentimente.

| CristinaSNC a răspuns:

Normal ca au si ele sentimente! happy Nu toate animalele au sentimente de iubire fata de oameni, dar traiesc si ele de exemplu sentimentul de frica, neliniste etc.
Sentimentele de iubire cele mai adevarate si profunde sunt aratate de catre caini, care isi iubesc stapanii foarte mult. Deci da, au sentimente! happy

| RAY a răspuns:

Isi recomand sa citesti cartea lui darwin emotiile animalelor, desigur ca da, noi suntem animale suntem genul homos, am vazut un soricel care se juca cu o pisica si invers, cainii care plang, sunt atatea cazuri, cimpanzeii se strang la un loc cand moare cineva in jurul a acelei persoane

| Suomynore a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=FkuJFx8IQRE
Oamenii is mai caini decat cainii.

| CristinaSNC a răspuns (pentru Suomynore):

M-am uitat la acest filmulet si efectiv am inceput sa plang. Si acum stau si ma intreb :" Cine sunt adevaratele animale in lumea asta? "

| Tentacle111 a răspuns:

Eu zic ca toate animalele au sentimente, mai mult sau mai putin.De exemplu, cainele, mi se pare cel mai bun animal de companie si cateodata, nu stiu, parca vad ceva in ochii lor, o tristete profunda, cateodata ii vad asa de fericiti si entuziasmati.Pe de alta parte, la vaca nu ii prea pasa laughing) adica sufera daca o lovesti sau ceva, dar nu ii e dor de stapani, cat timp are iarba e fericita.Parera mea.

Răspuns utilizator avertizat