| costinvlad a întrebat:

Am vazut 2 stele pe cer(Au aparut primele) si nu par stele. Una sub luna putin in dreapta, cealalta sub luna cu mult mai in dreapta spre apus. Cea mai departata de luna merge spre apus si dispare dupa deal. A doua mai are ceva timp de parcurs. De ce dispar asa repede? Este normal? Ms frumos.

10 răspunsuri:
| barosanu69 a răspuns:

Ie ozn boss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur alea nu-s avioane?
Stelele nu se cracaneaza in doua directii distincte.

| Dalmore a răspuns:

Sunt avioane...

Bula
| Bula a răspuns:

Sunt OZN-uri.
OZN = Obiect Zburator Neidentificat

| costinvlad explică (pentru Bula):

Sunt luminoase ca stelele. Nu sunt avioane. Se misca prea incet. Pot fi stele care sunt pe moarte? Asteroizi sau comete? Extraterestrii? Molizi? Sau ceva? Planete?

| relian a răspuns:

Una este planeta Marte, ailanta este Venus.

| costinvlad explică (pentru relian):

Dar parca venus nu aparea asa. Cred ca venus este deasupra nu atat de aproape de vest.

| relian a răspuns:

Cred ca am gresit. Cele 2 de care zici tu sunt Venus sub Luna la dreapta si Jupiter la stanga.Asa zic astronomii ca se ved astea in luna August. Daca vrei poti vedea si video, frumos realizat pe space.com,daca nu gasesti singur iti pot trimite link aici.

| costinvlad explică (pentru relian):

Trimite link. Am vazut inca una. A aparut alta ciudata. Stralucea, statea pe loc. De parca clipea. Interval 1-1, 5 secunde chiar 2. Nu era stea. Se misca de fapt dar nu imi am dat seama. Se misca destul de incet. Ms mult de tot.