| DjBattle a întrebat:

Credeti in extraterestri? happy la TV de multe ori demonstreaza, si arata oameni care povestesc ca eau vazut, ca a vrut sal fure, si oamenii se gindeau ca e nebun si a venit un ghibnotizor si a facut toate testele si a ajuns la concluzia ca a fost adevarat. ce credeti? (cei care dau un raspuns stupid inseamna ca sint ei singuri extraterestri big grin)

6 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

@Dmonik
O da, meriti o funda. happy
@vickson
Execrabil ar fi sa-ti zic ca faci umbra pamantului degeaba la cata gramatica stii, dar ma abtin si-ti zic ca probabil esti chiar tu un extraterestru care invata sa comunice cu specia umana romana.

| Dmonik a răspuns:

What?
Incomensurabilitatea incompatibilitatii corporale cu cea spirituala exacerbeaza uneori, in asa fel incat incredibile emanatii presupus intelectuale conduc la elucubratii paranoide.
Te rog sa te concentrezi si sa intelegi. Raspunsul meu se refera la tine, la intrebarea ta si la extraterestri.
Multumesc.
Monica bulversata.

| BAM_7947 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa inveti ceva gramatica prima data, dupa care limba romana de la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claudelu, ai gresit cu un factor de un milionlaughing
100 000 000 000(galaxii) x 100 000 000 000 (nr mediu de stele/galaxie)=10 000 000 000 000 000 000 000 de stele.

| DjBattle explică:

Eu doar am intrebat bleaa, nu vam zis ca exista big grin asta sa le spui la cei care au aratat la Tv, dar sa numi spui mie, ok? si lasa glumele deoparte!

| Claudelu_6992 a răspuns:

Vickson, fa un calcul simplu.In Universul vizibil exista 100 milioane de galaxii.Fiecare are aproximativ 100 milioane de stele.Acum sa inmultim:100000000x100000000=10000000000000000(sper ca am calculat bine). Ar fi o nebunie ca, cu un numar atat de mare de stele sa credem ca suntem singuri in Univers. L-am citat pe Michio Kaku.