Un butoi de 50 L pentru început, că n-am bani și pentru ladă.
Ma duc iar la baie sa-mi exprim parerea dar chiar si excremente mi se pare prea mult spus.
Cred că prea multă maturitate strică.Tu râzi prea puțin.Defapt,râzi vreodată?
Nu stiu domnule.Probabil ca da dar trebuie sa fie ceva intr-adevar serios de comic.
Mihaela 32, cum poti mai sa suporti asa ceva din partea aluia care incepe cu h si care nu voteaza niciodata fi-r-ar el a dreacu cu tata si bunicul lui.Mare dobitoc.Ia mai bine aranjeaza-l cu citeva lovituri bine plasate cu fruntea in buric sa se invete minte.
Abuzul de puncte inseamna ca nu stiu sa lucrez cu tastatura pentru ca mi-a schimbat programul si acum unde puneam inainte ghilimele imi apare ț iar unde puneam doua puncte ș și tot asa. Dreacu sa le mai inteleaga ca nu mi-a mai ramas timp si pentruasta.O zi buna.
Hai sa raspund si eu acum ( ca sa ma aflu in treaba ), desi am vazut de aseara comicul. Mie mi-a placut, dar am cateva sugestii:
-dezmembratii de pe Facebook trebuiau sa aiba si ei nick, la fel si Leonidas,
-la replica lui Catalin : " acum votati odata hamsterilor", hmm...cunosc un user care se apropie de aceasta descriere si tot cu "h" incepe Mergea bagat acolo, doar ca el nu voteaza, niciodata ( mai bine, ca imi luam stupid acum ).
- mi-a placut Kron, nici ca se putea mai bine, acolo chiar am ras
-mi-a placut si la NOname, Smith, Elasexygagica,
-pe Dmesss l-as fi pus intr-un rol mai dur
-concluzia finala : mi-a placut.
Felicitari voua!
Foarte tare, bună treabă făcurăți. Mi-a plăcut de fumărețul, Kron, NOname.
Felicitări, așteptăm continuarea.
Later edit : îmi place melodia, foarte faină!
E penal rau comic-ul ) bv daca u ai facut tine tot asa :X... auzi daca mai faci unu ma bagi si pe mine? sunt fata! da-mi mesaj daca da sau nu!
AvalohAlyn întreabă: