| NoChanceForUs a întrebat:

Salut.
De-a lungul timpului s-au tot făcut comicuri, mai reușite sau mai puțin reușite, dar NIMENI nu a făcut până acum un comic cu voi, cei de la S/F. Bine bine, lucrurile s-au mai schimbat puțin din vară, când am intrat ultima dată, dar promit să updatez situația în partea a doua.Sooo,this is it:

TPU:Patimile lu' Gizăs-part one.

http://imageshack.us/f/14/patimilelugizsparti.png/

Și soundtrack:

http://www.youtube.com/watch?v=c_iNdbPvrYk

18 răspunsuri:
| contvechiidc a răspuns:

E penal rau comic-ul rolling on the floor) bv daca u ai facut tine tot asa :X... auzi daca mai faci unu ma bagi si pe mine? sunt fata! da-mi mesaj daca da sau nu!

Răspuns utilizator avertizat
| NoChanceForUs explică (pentru AntipaticuPreasfant):

Uhm.vedem,nimic nu e bătut în cuie. În afară de Gizăs.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| NoChanceForUs explică (pentru AntipaticuPreasfant):

2 săptămâni+2 săptămâni să o iau de la capăt, că mi s-a furat laptopu.

| AlxMro a răspuns:

Bravo! M-a amuzat, imi pare rau pentru laptop-ul tau. Ma duc sa mananc un mar.

| Vizitiul a răspuns:

Pana si-n comicuri ma simt putin apreciat. O bere? O lada, ca-s pe injector.

| NoChanceForUs explică (pentru Vizitiul):

Un butoi de 50 L pentru început, că n-am bani și pentru ladă.

| harciog a răspuns:

Ma duc iar la baie sa-mi exprim parerea dar chiar si excremente mi se pare prea mult spus.

| NoChanceForUs explică (pentru harciog):

Cred că prea multă maturitate strică.Tu râzi prea puțin.Defapt,râzi vreodată?

| harciog a răspuns:

Nu stiu domnule.Probabil ca da dar trebuie sa fie ceva intr-adevar serios de comic.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Hai sa raspund si eu acum ( ca sa ma aflu in treaba ), desi am vazut de aseara comicul. Mie mi-a placut, dar am cateva sugestii:
-dezmembratii de pe Facebook trebuiau sa aiba si ei nick, la fel si Leonidas,
-la replica lui Catalin : " acum votati odata hamsterilor", hmm...cunosc un user care se apropie de aceasta descriere si tot cu "h" incepe happy Mergea bagat acolo, doar ca el nu voteaza, niciodata ( mai bine, ca imi luam stupid acum ).
- mi-a placut Kron, nici ca se putea mai bine, acolo chiar am ras laughing
-mi-a placut si la NOname, Smith, Elasexygagica,
-pe Dmesss l-as fi pus intr-un rol mai dur happy
-concluzia finala : mi-a placut.
Felicitari voua!

| aliceinchains a răspuns:

Foarte tare, bună treabă făcurăți. Mi-a plăcut de fumărețul, Kron, NOname. laughing
Felicitări, așteptăm continuarea.hee hee

Later edit : îmi place melodia, foarte faină!

Apache
| Apache a răspuns:

Ok...asta chiar e tare man

| NoChanceForUs explică (pentru мιнαɛℓα36):

Mulțumiri.

| harciog a răspuns:

Mihaela 32, cum poti mai sa suporti asa ceva din partea aluia care incepe cu h si care nu voteaza niciodata fi-r-ar el a dreacu cu tata si bunicul lui.Mare dobitoc.Ia mai bine aranjeaza-l cu citeva lovituri bine plasate cu fruntea in buric sa se invete minte.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru harciog):

De parca ar avea... buric! Cam multe pretentii si tu acum, de la un animalut atat de mic, fara...si fara happy

" abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans! "

Nu, nu vreau sa denatureze intelesul.

| harciog a răspuns:

Abuzul de puncte inseamna ca nu stiu sa lucrez cu tastatura pentru ca mi-a schimbat programul si acum unde puneam inainte ghilimele imi apare ț iar unde puneam doua puncte ș și tot asa. Dreacu sa le mai inteleaga ca nu mi-a mai ramas timp si pentruasta.O zi buna.