Din intamplare, crede-ma ca nu e nimic special sau magic la asta. Se spune ca daca te uiti la ora fixa te iubeste cineva, dar e ca si cum ai spune ca o stea anume dintre alte mii de stele, e aceeasi stea pe care ai vazut-o si seara trecuta.
1. e vorba despre ceasul biologic, care a fost invatat sa verifici ceasul la ora respectiva...subconstient
2. Numerologi cred ca evenimentele legate de timpul11:11apar mai des decat poate fi explicat prin sansa sau coincidenta. Aceasta credinta este legata de conceptul de sincronicitate. Alti autori cred ca este un semn de bun augur, si a altora care semnaleaza o prezenta spirituala. Convingerea ca are puteri mistice a fost adoptat de catre credinciosii in filozofiile New Age.Cea mai des intalnita combinatie este11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. Un exemplu mai concret sau sa-i spunem "experiment" facut de mine a fost momentul in care am intalnit combinatia11:11 in care chiar se inatampla "ceva"
alte informatii ar faptul ca numarul de oameni care nimeresc aceasta combinatie este in crestere. iar explicatia unora ar fi despre un eveniment...
Coincidente. Si te uiti prea des la ceas, iar astfel creste probabilitatea de a vedea ore fixe de multe ori.
AvalohAlyn întreabă: