In niciun caz nu o sa îți dea ceva legat de școala, gen mate sau romana, ca nu e de competenta ei.
Caută pe net teste psihologice și găsești acolo modele, in general ceva de logica. Niște probleme de gândit, cu situații din viața reala sau teste in care trebuie sa potrivești niște lucruri, nu ai de unde sa știi cum vrea ea sa dea.
Asta e culmea. Sa aleagă doamna psiholog la ce profil sa va duceți, acum o sa ii influențeze pe copii după bunul ei plac. Eu zic sa nu dai prea mare importantă, nu ai de unde sa știi ce o sa te întrebe pentru ca fiecare psiholog își face propriul lui model de evaluare.
STIU. Oricum nu aveam de gand sa ma iau dupa ea. Dar imi poti spune te rog daca sunt teste de exemplu de matematica sau romana? Sau teste cu intrebari
Pai una din intrebari ar fi: "Vrei sa fii umanist sau realist, uman sau real?" apoi: "Iti plac forme geometrice rotunde sau cu colturi?" stiind ca fetele au solduri rotunde iar piramida in geometrie are colturi ascutite si ca pe electron nu-l intereseaza daca e intr-un barbat sau intr-o femeie.
danidni întreabă: