| TiTCapac a întrebat:

Salut Tpu.Am si eu o intrebare despre superstitii, voi credeti in ele?
Parerea mea ar fi ca nu sunt reale si sunt doar niste nascoceli create de oamenii mai putin inteligenti acum cateva sute de ani.Dar nu inteleg ce mai cauta acestea in 2017. De exemplu mama mea imi spune mie ca nu e bine sa fluier noaptea.Eu am incercat sa ai spun ca nu are nici-o legatura un sunet creat cu gura pe timp de noapte. cica ca nu e bine ...Si mai sunt multe exemple de dat dar vreau sa va aud si voua parerea.
Cine are punctul lui de vedere cel mai bine argumentat primeste funda.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Sincer au fost destule coincidențe în viața mea și eu dacă ajung la un anumit punct cu ele nu prea mai cred în ele. În mare nu cred în superstiții. Superstițiile date de tine ca exemplu sunt clar niște crezuri destul de prostești. Mama ta ar trebui să aibă mai multă deschidere și să gândească logic.

4 răspunsuri:
| liliana77any a răspuns:

Poate mama ta era obosita, nu trebuie sa pui totul la suflet.
Superstitiile sunt ceva trecator odata cu trecererea anilor nu te vor mai afecta.

| TiTCapac explică (pentru liliana77any):

De cand ma stiu eu ma tot bate la cap cu superstitile astea stupide...

| AlexCristi97 a răspuns:

Nici eu nu cred in superstitii cu toate astea exista unele care chiar au legaturi stiintifice. (nu-mi vine acum un exemplu, dar am observat cateva de-a lungul anilor)

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu cred in sperstitii. Cred ca-s inventate pentru oamneii slabi ca sa fie tinuti sub control de cei mai puternici.
De exemplu, flieratul in noapte nu are nici o semnificatie, singurul lucur pentru care nu-i bine sa o faci, este sa nu trezesti vecinii!