| mateiciprian a întrebat:

Intreb de curiozitate,exista sau s-a inventat un fel de microcip,care odata implantat pe creier si odata ce esti controlat, te poate face sa uiti fel si fel de informatii din creier? Va rog sa imi da-ti niste raspunsuri cat mai sincere si sa nu luati in ras.Va multumesc! O seara buna incontinuare!

10 răspunsuri:
| pegasus123 a răspuns:

Nu stiu sigur dar ar fi chiar tare sa fie faci ce vrei si dupa stergi memoria la toti dar daca sa inventat ar fi in Statele Unite ale Americii sau japonia deoarece ei sunt mai avansati cu tehnologia

Răspuns utilizator avertizat
| SasNetRomania a răspuns:

Povesti ieftine. nu exista si nu va exista asa ceva la oameni!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu le confunda cu acele plăcuțe metalice care se aplică în unele zone ale capului (în creier), în mod deosebit pentru boala Parkinson (este destul de costisitoar).
Despre ce spui tu, nu!
Pa, pa.

| sublime89 a răspuns:

Nu exista asa ceva, inca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care se ocupa cu Teoria Conspiratiei spun ca da, restul ca nu. eu personal cred ca exista posibilitatea.

| doctorandus a răspuns:

Nu, exista doar un cip de stimulare in caz de coma sau epilepsie, in rest nu se pot citi sau controla informatiile din creier. Doar prin socuri electrice uiti o parte din ce stiai, dar nu se poate controla care parte o uiti.

| ViseleSmulgGratii a răspuns (pentru doctorandus):

Ca tot veni vorba, as vrea sa laud cipul de epilepsie. De cand il folosesc, nu am mai am nicio crizlasfsdkdsgon sf7dgs gigi5ewr jgeg4wiefdj65goik j4dgoik j8h1gd soij3h7dfo1g87ikjhndfkg dfonh d fogkfn gfkdf4534asdvcxvc

| ErrorFound a răspuns:

Momentan, nu.
Dar cine stie ce are in plan armata SUA pentru urmatorul deceniu...

| SoundTHeWave a răspuns:

Se poate extirpa o anumita zona din creier, prin operatii si dupa aceasta operatie pacientul nu isi mai poate forma amintiri noi, sau exista zipnoza. Sunt mituri precum agenti C.I.A erau zipnotizati astfel incat sa-si indeplineasca misiunile cat mai bine, fara sa-si aminteasca nimic.