| RazvanFilip21 a întrebat:

Stiu ca poate sa para o porcarie sau o minciuna ce urmeaza sa va zic, dar va dau cuvantul meu ca spun adevarul.
In noaptea dinspre 27-28 eram la Maratonul de filme de Halloween de la Plaza impreuna cu 5 prieteni.
In timpul primului film din maraton, m-am uitat in jur, fara niciun motiv si am zis cu voce tare, prietenii auzindu-ma:,, Ba cum ar fi in noaptea asta sa fie cutremur?" Iar dupa 2 ore la 3:38 a inceput cutremurul.
Nu stiu daca ar fi fost doar o coincidenta dar nu e prima oara cand mi se intampla chestii de genul.

10 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Este o pura coincidenta. Gandeste-te de cate ori ai zis ceva ce nu s-a indeplinit.
Oricum, cutremure sunt non stop, unele mai puternice decat altele. Eu nici pe asta nu l-am simtit, desi eram treaz.

| Jay1 a răspuns:

Ai presimțirea a unor fapte viitoare,- FĂRĂ MOTIV-
Ține numai de tine cât de priceput ești în a interpreta vibrațiile pe care le primești. Semnalele sunt oricum trimise înspre tine. Pentru că nu ești pe deplin conștient de faptul că ești energie și că funcționezi asemenea unei antene se prea poate ca de cele mai multe ori să lași să treacă pe lângă tine informații valoroase.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu esti tu prezicatorul de cutremure, stai linistit

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cum hoc ergo propter hoc.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mare chestie, avand in vedere ca in ultimele zile au tot fost cutremure laughing

| SilentRain a răspuns (pentru supadeceapa):

LooL,ce poza ai la profil laughing)

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru SilentRain):

Bunica-miu cu mine cand m-am nascut.

| fluture12 a răspuns:

Bun acum citeste asta cu voce tare
"Tu ai sa fii milionara"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar, prezici viitorul

| Mircea08 a răspuns:

Un om poate sa faca multe, numai ca nu stie cum, dar la tine a fost o intamplare.