Omul se naște cu predispoziții genetice care mai târziu îl fac să dezvolte comportament homosexual. M-am plictisit să dau mereu argumentele pe care unii refuză să le caute și care totuși sunt de bun simț. Faza cu oamenii ăștia e că ei cred că toți trebuie să fie sau sunt ca ei ceea ce e foarte fals. Oamenii se nasc diferiți din o grămadă de puncte de vedere(posibil și al orientării). Comportamentul homosexual se întâlnește și la animale(și cred că e la minte cocoșului că nu e pe cale propagandistică). Cum să afirmi că poți fi făcut să simți anumite lucruri pe cale propagandistică? Atunci orientarea sexuală nu are nicio relevanță, deși e un fapt real. Nu tu alegi de cine ești atras dpdv sexual(că altfel m-aș lecui să mai fiu distras de sexul opus de care sunt atras în cazul în care ar exista niște butonașe de setări, că mai mult mă încurcă, însă nasol e că nu pot nici eu nici tu schimba asta, în funcție de cine ești atras, ba chiar e pueril să gândești așa). Să nu mai zic că încă există orientări criticate și la un moment dat și homosexualitatea era condamnată la greu dar totuși existau oameni homosexuali. Există dintotdeauna. Deci nu te lua după cretinii ăștia, de aia lumea e atât de divizată și plină de ură căci majoritatea cred că toți trebuie să fie ca ei, nu au deloc toleranță față de alte tipuri de convingeri, caractere care până la urmă nu fac rău nimănui, cred că viața se poate trăi doar după principiile lor limitate, sunt egoiști și proști. Ăsta e și motivul pentru care au apărut atâtea războaie, conflicte. Ăsta e omul și dacă vrem pace ar trebui să învățăm să evoluăm din punct de vedere emoțional și intelectual. Cât despre timiditate, pentru tipul de mai sus, am fost un copil timid, și am trăit într-un mediu familial decent. Sunt timid de când mă știu(și am încercat să schimb asta cu credința că te poți schimba însă adevărul e că voința poate doar ajuta puțin, însă fundamentele caracterului nu se schimbă). E și asta un exemplu de predispoziție genetică. Oamenii sunt diferiți și se nasc diferiți moștenind gene diferite. Nimic mai simplu.
Pai erau zilele trecute aici un baiat tare suparat pe viata si a zis ca trece la baieti sa vada cum e. Deci daca cuiva ii trece asa ceva prin cap.da se pare ca nu te nasti asa. Probabil sunt niste factori o trauma ceva ce ti se intampla si treci dincolo. Sunt si probleme genetice la unii dar cred ca multi devin pe parcurs datorita cica problemelor din viata.