Wtf...si mie mi se intampla, dar rar. Poate esti un om mai special.Eu sincer cred in spirite si tot ce tine de ele, nu cred ca esti bantuit sau ceva . Daca ti se intampla ceva mai rau (se aud sunete in casa, cad lucruri, etc) atunci poate ar fi cazul sa te mai rogi la Dumnezeu ca el e singurul care ne mai protejeaza.Noi avem ingeri pazitori, dar ei gen stau cu mainile in san daca nu le cerem ajutorul )
Consulta un psiholog/psihiatru, aici nu o sa primesti raspunsuri adecvate.
Simptomele astea pot sa te duca foarte usor spre paranoia.
Niciodata nu am auzit asta.
Mi se pare că conștientul tău știe ce se întâmplă în viitor. Parcă am auzit că este o putere supranaturală.
este perfect normal sa poti trai in viitor. ai aceasta capacitate de a vedea aparent anticipat, ce traiesti in acel prezent constient. iar la neandemanare : tu deja ai varianta din viitor pe care o poti schimba, sau o poti manifeste dupa bunul plac.
Bafta deasa si succes!
deochiul este cu totul altceva
Este o capacitate fireasca de a percepe realitatea; nu-i nimic supranatural
Tu ți le imaginezi inițial doar ca imaginile apar pe moment și se intampla imediat după. Este posibil ca fiind presat de gânduri și speriat de necunoscut, sa ti provoci singur toate aceste acțiuni și sa ti induci totul crezând ca mintea ta controleaza realitatea, când tu de fapt doar ai influențat lucrurile în favoarea a ceea ce ai gândit, intenționat sau din greșeală. Nu se va intampla de fiecare data când, cum și ce vrei sau îți imaginezi tu, nu ești în lumea ta, aici, în realitate, toți respectam aceleași legi. Tu poți produce toate aceste pagube manual, dar automat nu se vor produce ca vrei tu. Faptul ca ți se par familiare ca sa zic așa, anumite locuri și lucruri străine, este pentru ca ele fac parte din viața și ai mai văzut ceva asemănător undeva. Sa nu exageram. Tu ai doar senzația ca se intampla ceva ciudat, dar lucrurile nu sunt chiar așa. În timp ce tu îți preocupi timpul speriindu te singur, alții plâng, rad, visează, simt și fac cu totul alte lucruri. Fiecare cu ce îl preocupa. Totul este în mintea ta. Fiecare își vede de propriile sale gânduri și credințe în cap. Dacă vrei sa discuți cu cineva, în caz în care îți e greu sa discuți cu ai tai, vorbește cu un psiholog. Ai și la școală dacă ești elev/student. Odată ce îți vei da seama ca trăiești într o iluzie și ca totul e doar în mintea ta, frica dispare. Dacă nu I poți face fata, consulta te cu un psihiatru! Acesta îți va da niște medicamente PSIHOTROPE care îți vor influenta stările psihice în așa fel încât sa te poți controla și sa vezi realitatea așa cum este ea. Nu te speria! Totul are o soluție, trebuie doar sa o găsești.
Eu nu sunt speriat, doar ca mi se pare ciudat faptul ca eu nu vreau sa imi imaginez acele momente dar apar singure, si daca mi le impun eu singur normal ca nu se intampla, dar daca apar ele singure iti garantez ca se intampla. Insa cu frica nu imi e frica, si apropo asta doar cand sunt singur, pentru ca daca mai sunt cu cineva nu mai am timp sa vad acele imagini, dar vreau sa mi le scot din cap, oricum am inceput sa iau lucrurile mai incet si fac in asa fel sa ma feresc de ele sa nu mai fam ceva
Si chiar azi fratele meu a venit acasa si a lasat niste chestii si a zis ca pleaca la un verisor, si i am zis ca merg si eu si a zis sa stau acasa, si deodata imi venise in minte ca ajung si eu acolo, si peste 1 ora m-a sunat si mi-a zis sa ma duc sa-i duc incarcatorul (e de iphone si nu avea incarcator la verisorul meu) si i l-am dus, deci totusi am ajuns, eu cred ca sunt deja prea multe intamplari pentru a fi doar coincidente
Când ești singur, acorzi tu mai multa atenție propriei minți. Un psiholog care te observa îndeaproape te poate ajuta mult mai mult decât am putea o face noi și te vei ușura foarte mult când îi vei spune asta persoanei din fata ta. Așa cum ti am spus, singur vei fi, dacă nu te poți controla, pentru binele tău ar trebui sa urmezi un tratament psihiatric, măcar încearcă. Se vor vedea schimbări majore care vor veni în avantajul tău. Stand și încercând sa ti scoți din cap gândurile astea îți agravezi situația pentru ca Iti provoci creierul. Nu lupta singur cu toate astea când poți cere foarte simplu ajutorul cuiva competent.
Nu vreau sa cer ajutorul psihologului sau chestii pentru ca dupa mine nu e ceva grav, pentru ca nu sunt bolnav mental, si am trecut pe la medicul psihiatru si mi-a zis ca totul e in regula
El ți a cerut sa îi duci încărcătorul pentru ca îl uitase. Pana aici e bine. Te anunțase ca și a lăsat bunul la tine și ți a cerut sa îl duci. Tu ai acceptat. Ce este ieșit din comun în asta? Ți ai imaginat ca mergi acolo și dintr o data a apărut un motiv sa o faci. Ai făcut o. Bravo, ai descoperit ca ai puteri supranaturale întâlnite doar în filme. Ce ai de gând sa faci în cazul ăsta? Dacă totul e clar, folosește puterea în favoarea ta, dacă nu reușești, apelează la acel medic ca nu îți pierzi puterea dacă ceri ajutorul psihiatrului. Crede mă, nu e mai anormal faptul de a merge la un consult psihiatric decât a avea super puteri. Și culca te la ora asta! E târziu și lipsa somnului îți epuizează mintea.
Schimba medicul! Părerea unui singur om nu poate contesta dacă ai sau nu Intr-adevar nevoie. Bolnavii mintal sunt suficient de sănătoși sa și dea seama ca au nevoie și suficient de inteligenți încât sa ceara ajutorul cui trebuie. Cu psihologul e bine sa discuți întotdeauna, fie ca ai crede sau nu ca ai nevoie. Nu, nu trebuie sa fie ceva grav pentru a discuta sau a cere diverse păreri mai multor specialiști și pentru a ți ușura viata înțelegând mai bine lucrurile și trăind fără teama. Tu alegi ce faci. Noapte buna!