| Sawarekh a întrebat:

Salut, vin si eu cu o intrebare amuzanta.

Efectiv, le-am explicat ca in 2025 nu prea se poarta covoare, ma rog, ca nu sunt ei la moda inteleg, dar in bucatarie sa pui covoare?

Bun, inteleg ca in dormitor si sufragerie mai porti covor, dar ei au pus niste covorare in bucatarie, destul de lungi, fix langa aragaz, langa dulapuri, etc.

Voi ce argumente le-ati da in locul meu?

9 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

Caldura persista mai mult, iti simti picioarele calde si e placut sa mergi descult, daca va curge apa nu trebuie sa spal ca vecinii sa nu resimta si ei o firava ploaie, am prea multe covoare le folosesc, (astept lampa fermecata). Contra argument sa nu ajunga chiar in dreptul aragazului!

| gllopel a răspuns:

De ce nu se poarta covoare? Pentru ca gospodina e lenesa si nu da cu matura? Covoarele tin de cald indiferent unde sunt puse. Iar la bucatarie femeia sta cel mai mult. In picioare, nu in pat. Fix langa aragaz. Deci e nevoie ca ceva sa izoleze frigul de jos si covorul e cel mai indicat.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde si de case. Nu toata lumea are parchet laminat. Si pentru aia care au in casa, parchet din scandurele din lemn, covorul devine o imbunatatire a aspectului. Da un aer mai rustic.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru gllopel):

Ai auzit de papuci de casa?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru gllopel):

Da barbatul de ce nu poate sta la bucatarie si nu poate da cu aspiratorul?

| Kufu95 a răspuns:

Fiecare pune ce vrea.

| Miruna333 a răspuns (pentru gllopel):

Gospodina? Dar gospodinu? laughing)) Ala cred ca e lenes

| 1onur a răspuns:

Să păstreze curat în casă, dacă vor să-și mențină casa cu covoare curate! Un aspirator o mătură și o spălare când este necesar pentru a menține covoarele curate!

| FreddieM a răspuns (pentru gllopel):

Stropii care-i vezi pe aragaz în timp ce gătești, de lichidele din oale, de uleiul de la prăjit, dar la apa de la chiuveta când speli legume sau vase, inevitabil ajung și pe jos, zi de zi. De aia se cere in zona bucătăriei o pardoseala rapid de curățat și igienizat imediat după ce ai folosit bucătăria. Ca e gresie, linoleum sau parchet, dar e musai sa fie lavabila și ușor igienizabila.
Hai sa fim serios e la mintea cocosului, mai ai nevoie de argumente?
Cheers

Întrebări similare