Atunci repeta testul si cauta detalii cu privire la fiecare dintre cele 4 aspecte.
Si consulta si aceste caracteristici: https://static1.squarespace.com/......802924793/
Unde nu esti singur, cauta pe internet care dintre cele 2 esti de fapt. Si eu am avut probleme, dar a gasit in cele din urma
Eu din ce ma cunosc sunt o persoana aflata intre ratiune si emotie,se da o lupta acolo in creierul meu intre ray cel rational, care se indoieste de toate,care nu crede in nimic, care nu generalizarea, care nu e misogism, rasist, vs ray ala care crede in sperante, impulsiv, care nu face ceea ce iti propune, care e misogin, rasist, complexe, frustrari
cred ca cu toti avem doua personalitati diferite
Wow, serios? Aproximativ 4% din populatie este acest tip.
Chiar esti un lider innascut? (Una dintre caracteristicile tipului)
Iti plac pisicile?
- Am citit si eu adineauri ca este un tip de personalitate destul de rar intalnit, ma bucur pentru asta
Am avut oportunitatea si inca o am, sa conduc echipe tinere(ca si mine de altfel) in anumite proiecte si rezultatele am fost mereu favorabile.
Iti plac pisicile?-Absolut(zodia mea reliefeaza o felina in sine )
Deci esti o pisica mai mare
Eu sunt INFJ, F-ul vine de la feeling - compasiune pentru lume, ce e prezent si la tine.
Mama mea e ENFJ si ne intelegem perfect. Si ea e, asa cum e descris si in acest tip de personalitate, un lider innascut. De asemenea, ENFJ mai poate fi orice fel de medic, profesor si chiar preot, eu nu
INTJ
Introvert(84%) iNtuitive(3%) Thinking(47%) Judging(9%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (84%)
You have marginal or no preference of Intuition over Sensing (3%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (47%)
You have slight preference of Judging over Perceiving (9%)
Imi pare bine de cunostinta, domnisoara INFJ
Si da, sunt o pisica mai mare.
Nici eu nu fac parte dintre urmatoarele meserii "medic, profesor si chiar preot", sunt mai mult spre un domeniu tehnic.
Interesant! Si cum ti se pare descrierea? Ti se potriveste?
Ai aici cateva trasaturi de baza >> https://static1.squarespace.com/......802924793/
Poate te ajuta in a da un feedback
Aaa,dar inca o chestie: la tipul tau, ai putea foarte usor sa ai acele meserii. Cel putin mult mai usor fata de ceilalti. Mie mi se pare super treaba asta. ENFJ pot sa fie buni la proape orice, pe cand ceilalti trebuie sa se chinuie mai mult sau mai putin pentru a putea fi buni la aproape orice. Admir treaba asta in voi si ma bucur foarte mult ca am mai gasit pe cineva. Adica iti dai seama, esti dintre cei 4% din lume! >
Tipurile astea de personalitate nu se mostenesc, depinde de cum esti crescut. Se pare ca si tu si eu suntem introverti, dar de exemplu, parintii mei nu sunt introverti.
Apropo, esti familiar cu termenul introvert? Ai cautat pe net despre el? Putem sa il 'disecam' sau inca nu esti pregatit si o lasam pe mai tarziu?
Si eu ma bucur ca am mai gasit pe cineva care chiar e interesata de subiectul asta.
Dar si INFJ-ul este o raritate si extrem dar extrem de interesant, uite ce am mai gasit de exemplu:
https://introvertdear.com/news/infj-personality-type-signs/
Nu se poate! Fix ala e site-ul pe care ma uitam zilele trecute, aveau articole interesante, relatable. Am citit si acel articol, chiar ma descrie La tine ai gasit?
Pai, cred ca e bine sa ne intereseze acest subiect, ne cunoastem mai bine caracterul, limitele, punctele forte si cele slabe, etc.
Eu sunt INTP. Am mai facut testul asta mai demult si tot asa mi-a dat... E foarte greu de descris ce e in capul meu