| Mayar a întrebat:

Voi ce tip de personalitate MBTI (Carl Jung) sunteti? - sunt 16 tipuri bine conturate pe baza unor studii amanuntite.
Testul este aici (in engleza) >> http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

Va rog sa recititi intrebarile si raspunsurile, sa fiti absolut siguri de ceea ce ati raspuns. Unele cuvinte sunt greu de inteles, mai bine le cautati pe internet decat sa faceti greseli.

Deci, voi ce tip sunteti?
Citind descrierea, vi se potriveste?

Cateva descrieri generale:
https://static1.squarespace.com/......802924793/
- imi pare rau ca trebuie copiat linkul...

90 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

ENTJ, dar ma indoiesc ca e asa.

| Mayar explică (pentru Plato):

Atunci repeta testul si cauta detalii cu privire la fiecare dintre cele 4 aspecte.
Si consulta si aceste caracteristici: https://static1.squarespace.com/......802924793/

Unde nu esti singur, cauta pe internet care dintre cele 2 esti de fapt. Si eu am avut probleme, dar a gasit in cele din urmawinking

| RAY a răspuns:

Eu din ce ma cunosc sunt o persoana aflata intre ratiune si emotie,se da o lupta acolo in creierul meu intre ray cel rational, care se indoieste de toate,care nu crede in nimic, care nu generalizarea, care nu e misogism, rasist, vs ray ala care crede in sperante, impulsiv, care nu face ceea ce iti propune, care e misogin, rasist, complexe, frustrari

cred ca cu toti avem doua personalitati diferite

| Mayar explică (pentru RAY):

Inseamna ca tu poti fi in mod egal rau sau bun. Nu toti sunt asa. Si eu sunt astfel, la egalitate intre bine si rau, dar altii tind mai multe spre bun. big grin Vezi, de aceea ne intelegem noi asa de bine! smug

| RAY a răspuns (pentru Mayar):

Ma referam la partea animalica,la stapanirea de sine, pe care nu prea o stapanesc cam deloc, nu sunt rau nici bun, sunt neutru, binele si raul sunt lucruri inventate de om, pentru Hitler raul erau evrei, pentru evrei Hitler era pentru alti Hitler era binele absolut un fel de Mesia

Bine ca ai amintit si tu de Hitler... se pare ca era unul dintre acei rari oameni cu un anumit tip de personalitate MBTI, tip care sunt si eu I don't want to see
Si culmea ca si tu il intelegi... thinking Oare se poate? Lasa ca facem testul si vedem, mai asteapta putin si aflamwinking

Draga nu crede in asa ceva, in teste, nu sunt ceva stiintific, daca vrei vorbim si poti afla, descoperate pe tine insati

Problema e ca acest nu este un test oarecare. Se bazeaza foarte mult pe studiul unor psihologi/psihiatri renumiti. Nu e ca oricare alt test. Daca nu ma crezi, cauta singur pe internet si lamureste-te.

Si stiinta a mai avansat

| DeathIncarnate a răspuns:

ENFJ,banuiesc ca m-au nimerithappy

| Mayar explică (pentru DeathIncarnate):

Wow, serios? Aproximativ 4% din populatie este acest tip.
Chiar esti un lider innascut? (Una dintre caracteristicile tipului) big grin
Iti plac pisicile?

Exact

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Mayar):

- Am citit si eu adineauri ca este un tip de personalitate destul de rar intalnit, ma bucur pentru astahappy
Am avut oportunitatea si inca o am, sa conduc echipe tinere(ca si mine de altfel) in anumite proiecte si rezultatele am fost mereu favorabile.
Iti plac pisicile?-Absolut(zodia mea reliefeaza o felina in sine laughing )

Deci esti o pisica mai mare big grin
Eu sunt INFJ, F-ul vine de la feeling - compasiune pentru lume, ce e prezent si la tine.
Mama mea e ENFJ si ne intelegem perfect. Si ea e, asa cum e descris si in acest tip de personalitate, un lider innascut. De asemenea, ENFJ mai poate fi orice fel de medic, profesor si chiar preot, eu nu big grin

| RAY a răspuns:

INTJ
Introvert(84%) iNtuitive(3%) Thinking(47%) Judging(9%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (84%)
You have marginal or no preference of Intuition over Sensing (3%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (47%)
You have slight preference of Judging over Perceiving (9%)

Hihi big grin Asta am primit si eu prima data. Citind mai in detaliu am vazut ca trag mai mult spre INFJ.
Deci, imi pare bine sa te cunosc!hee hee
esti unul dintre cele mai rari tipuri, aprox 3% din populatia lumii smug

Wow asa rar sunt, copilul nostru va fi o raritate

Imi pare bine de cunostinta, domnisoara INFJ laughing
Si da, sunt o pisica mai mare.
Nici eu nu fac parte dintre urmatoarele meserii "medic, profesor si chiar preot", sunt mai mult spre un domeniu tehnic.

| SG1995 a răspuns:

INTP este la mine.

| Mayar explică (pentru SG1995):

Interesant! Si cum ti se pare descrierea? Ti se potriveste?
Ai aici cateva trasaturi de baza >> https://static1.squarespace.com/......802924793/

Poate te ajuta in a da un feedback happy

| SG1995 a răspuns (pentru Mayar):

Da, mi se potrivește destul de bine.

Aaa,dar inca o chestie: la tipul tau, ai putea foarte usor sa ai acele meserii. Cel putin mult mai usor fata de ceilalti. Mie mi se pare super treaba asta. ENFJ pot sa fie buni la proape orice, pe cand ceilalti trebuie sa se chinuie mai mult sau mai putin pentru a putea fi buni la aproape orice. Admir treaba asta in voi si ma bucur foarte mult ca am mai gasit pe cineva. Adica iti dai seama, esti dintre cei 4% din lume! >

Tipurile astea de personalitate nu se mostenesc, depinde de cum esti crescut. Se pare ca si tu si eu suntem introverti, dar de exemplu, parintii mei nu sunt introverti.
Apropo, esti familiar cu termenul introvert? Ai cautat pe net despre el? Putem sa il 'disecam' sau inca nu esti pregatit si o lasam pe mai tarziu?

Stiu despre ce e vorba, fiind mizantrop ma regasesc in el

Ooo, cineva care ma intelege!
Ma distram mult cu video-uri amuzante despre introverti - unde ceilalti ziceau ca de ce nu e sociabil, de ce are fata aia de om trist/suparat laughing - adica lucrurile naspa pe care ceilalti le tot comenteaza si nicicum nu vor sa le priceapa/respecte.

Si eu ma bucur ca am mai gasit pe cineva care chiar e interesata de subiectul asta.
Dar si INFJ-ul este o raritate si extrem dar extrem de interesant, uite ce am mai gasit de exemplu:
https://introvertdear.com/news/infj-personality-type-signs/

Sper sa ne intelegem asa bine si cand ne reproducem adn

Trebuie sa ne intelegem bine cu cel care foloseste injectia pe noi!

Nu se poate! Fix ala e site-ul pe care ma uitam zilele trecute, aveau articole interesante, relatable. Am citit si acel articol, chiar ma descrie big grin big grin big grin La tine ai gasit?
Pai, cred ca e bine sa ne intereseze acest subiect, ne cunoastem mai bine caracterul, limitele, punctele forte si cele slabe, etc. happy

| RainmakerX a răspuns:

Eu sunt INTP. Am mai facut testul asta mai demult si tot asa mi-a dat... E foarte greu de descris ce e in capul meu laughing