De acord, foarte interesant site-ul.
Uite si ce am gasit pentru mine, vine ca o manusa:
http://www.personalitypage.com/html/ENFJ_rel.html
Wow, ce tare! Interesant! Si chiar ti se potriveste descrieea tipului?
De exemplu la mine se potriveste modul in care retin si invat de la INTJ, dar in realitate sunt INFJ
Mi se potriveste extrem de bine descrierea tipului
De multe ori ma gasesc prins in ideile mele (care sunt multe si variate) dar actiunea lasa de dorit.
I-ul de la inceput vine de la introvert.
Si eu sunt introvert, foarte
Si noi astia introvertii cica 'traim in lumea noastra" - de fapt, mereu ne gandim la absolut tot, analizam tot si avem nevoie de 'time alone' ca sa ne incarcam bateriile. Poate stii deja multe despre introvert/extrovert, daca nu, poti cauta pe Youtube video-uri cu Things only introverts can relate to - eu am gasit aproape toate situatiile de acolo ca fiind 'relatable'.
Mai sunt mai departe: S sau N :
S - pragmatic - pune accentul pe ce e acum, eventual si pe trecut. Apreciaza ce e practic si nu originalitatea.
N - vede dincolo de prezent, se gandeste la viitor, la tot felul de scenarii. Apreciaza creativitatea si imaginatia.
F - feeling - suflet vs T - Thinker.
Un tip percepe lumea cu ajutorul sufletului, prin ceea ce simte, iar celalat tip prin deductii si logica.
Dar poti vedea mai multe detalii aici >> https://static1.squarespace.com/......802924793/
Ma bucur ca am ocazia sa mai cunosc un introvert! Sunt super fericita pentru ca in viata reala nu am gasit absolut nicio persoana Ma gandeam ca sunt deja pe cale de disparitie...
E adevarat chiar si cu privire la modul in care inveti/intelegi lucruri?
Sunt chiar curioasa
Ai aici cateva caracteristici generale ale tipurilor >> https://static1.squarespace.com/......802924793/
Eu cunosc o fata introvert. Si ea e tot asa, in lumea ei Ne intelegem super.
M-a pasionat mai demult subiectul asta, pe langa multe alte subiecte.
Serios?! :X Si eu sunt INFJ!
Uite ce am gasit cu privire la tipul nostru. Sunt curioasa tie cum ti se par https://introvertdear.com/news/infj-brutally-honest-confessions/
Wow, ai avut marele noroc sa dai peste un introvert?! Super tare!
Eu nu am dat peste niciun introvert... chiar si iubitul meu e extrovert. Ii naspa...
Inseamna ca esti fericit, sunteti singuri impreuna, cum ar veni
Si ce alte subiecte te-au mai pasionat?
Apropo, ti se intampla sa te chinui tu singur, 'replaying' momentele urate, jenante din viata ta?
Yaay. Acum, cred ca o sa adorm. Dar promit ca maine o sa-mi fac timp sa citesc si sa revin cu o parere. Pana atunci astept parerea ta despre articol, am citit rapid doar punctuletele.
INFJ, dar sunt cam obosit si e posibil (sau nu) sa fi raspuns diferit la cateava intrebari in alte conditii.
Acum cativa ani as fi raspuns diferit la multe intrebari.
Mi-a ieșit INTP.
(introversion, intuition, thinking, perceveing).
Tot INTP mi-a ieșit și acum 5 ani când am făcut prima data testul asta, deci când aveam 13-14 ani.
ISTJ
Introvert(38%) Sensing(1%) Thinking(38%) Judging(23%)
You have moderate preference of Introversion over Extraversion (38%)
You have marginal or no preference of Sensing over Intuition (1%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (38%)
You have moderate preference of Judging over Perceiving (23%)
ENFJ...
Oricum oamenii sunt atat de complecsi incat nu cred in incadrarea lor in categorii bine definite.
Nu am facut exact acelasi test de personalitate, cred ca se bazeaza pe acelasi lucru doar ca alte surse www.16personalities.com si Youper(aplicatie Android/iOS)
Si mi-a iesit in ambele cazuri personalitate ESFP(Animator), si spre mirarea mea chiar cred ca mi se potriveste destul de bine.
Am mai facut cateva teste de personalitate si de fiecare data mi-a dat ESFP
Si da, consider ca mi se destul de bine
ENTJ
Extravert(28%) iNtuitive(34%) Thinking(19%) Judging(25%)
You have moderate preference of Extraversion over Introversion (28%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (34%)
You have slight preference of Thinking over Feeling (19%)
You have moderate preference of Judging over Perceiving (25%)
Fiecare om este unic, nu te poate descrie un studiu, raspunsurile nu sunt 100% exacte deoarece intrebarile nu sunt perfecte. Eu sunt introvertit, dar mi-a iesit extrovert, cum explicam?
Eu l-am facut mai de mult aici
https://www.16personalities.com/ro/test-de-personalitate-gratuit
mi se par aiurea unele intrebari.
Dar mi-a iesit de 2 ori INFJ.
INTP. Cica as fi un bun inginer, doamne ajuta, ca daca nu e grav, mai am 2 ani si termin.
Erau unele intrebari care raspunsul difera in functie de situatie si clar cred ca testul se poate schimba dupa evolutia omului.
ISTP
Introvert(41%) Sensing(1%) Thinking(25%) Perceiving(9%)
You have moderate preference of Introversion over Extraversion (41%)
You have marginal or no preference of Sensing over Intuition (1%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (25%)
You have slight preference of Perceiving over Judging (9%)
Imi explica si mie cineva ce inseamna, eu oricum le-am facut cu gooogle translate
INTJ
Introvert(38%) iNtuitive(25%) Thinking(16%) Judging(3%)
You have moderate preference of Introversion over Extraversion (38%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%)
You have slight preference of Thinking over Feeling (16%)
You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (3%)
Because you appear to have marginal or no (3%) preference of Judging over Perceiving, characteristics of more than one personality type may apply to you:
INTJ and INTP.
Mh.
INTP dar cred ca sunt foarte putine persoane care se incadreaza 100% intr-o tipologie a testului.
INTJ
Introvert(94%) Intuitive(47%) Thinking(47%) Judging(6%)
You have strong preference of Introversion over Extraversion (94%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (47%)
You have moderate preference of Thinking over Feeling (47%)
You have slight preference of Judging over Perceiving (6%)
Am facut testul si acum un an, dar pe alt site. Acelasi rezultat. Aici vad ca zice si procentajul din fiecare. Introvertita peste masura aparent, haha.