| anonim8600 a întrebat:

Salutare Am o chestie relativ ciudata pe care nu o inteleg Am o oarecare obsesie fata de cladirile in constructie sau lasate neterminate in faza de "la rosu" Am o mare dorinta sa intru intr-un astfel de bloc(cu cat mai inalt cu atat mai bine big grin ) sa ma plimb prin el si eventual sa urc la ultimul etaj si sa privesc restul orasului de acolo M-am tot ducumentat pe internet despre astfel de locuri dar in Craiova ( orasul in care locuiesc) nu mai sunt decat doua astfel de blocuri abandonate si unul care e finisat doar pe exterior si care e si pazit
Cele doua abandonate ar fi mai accesibile dar problema e ca sunt relativ periculoase fiind locuite de oameni ai strazii si fiind si pline de gunoaie si mirosind urat.
Ma intreb daca mai e cineva atras de asa ceva? voi ce parere aveti? e o chestie ciudata dorinta asta a mea? Poate am capatat-o de cand eram mic pentru ca atunci cand eram mic in fata blocului meu se construia un alt bloc si eu priveam pe geam Eram foarte fascinat de acel bloc N-am reusit niciodata sa intru intr-un astfel de bloc fie din cauza ca eram foarte mic fie pentru ca nu m-am mai gandit la asta Obsesia asta mi s-a reactivat de putin timp Cam de un an Timp in care nu am mai avut unde sa ma duc sa fac asta pentru ca in ultimii ani multe blocuri din astea au fost prealuate si terminate Nici nu stiu daca am pus intrebarea asta la o categorie potrivita

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ei, e şi asta o plăcere. Fă-ţi majoratul, angajează-te pe şantier şi te-ai scos.

| anonim8600 explică (pentru NOname):

Am 27 de ani si nu-mi place munca pe santier laughing

| Andrei7520152 a răspuns:

Am vazut un documentar pe Natgeo pe tema asta (un episod Tabu). O tipa era atrasa sexual de cladiri industriale abandonate big grin nu ma intreba de ce sau cum. Dar cauta serialul si poate o sa te regasesti cumva. sau poate nu. In schimb mie imi place sa fotografiez cladirile vechi/abandonate si chestii industriale. Dar e o chestie de fotografie si culoare

| anonim8600 explică (pentru Andrei7520152):

Dar pe mine nu ma atrag sexual astfel de cladiri laughing) Oricum merita vazut documentarul respectiv

| Andrei7520152 a răspuns:

A da. Incearca jocul asta mai bine http://www.mobygames.com/......Id,396059/

| anonim8600 explică (pentru Andrei7520152):

Cernobal ar fi un loc bun pentru asa ceva, pacat ca e iradiat laughing

| MâţulMov a răspuns:

Mai nu stiu, mai ia pe 2-3 cu tine si duceti-va pe acolo.
Si nu inteleg ceva, cum naiba iti place sa te urci la ultimul etaj si sa privesti tot orasul dintr-un bloc in constructii si/sau abandonat daca nici macar n-ai incercat?
Eu spun sa nu te mai gandesti la asta si daca nu merge sa face ce am spus la inceput.

| anonim8600 explică (pentru MâţulMov):

Pai stiu asta pentru ca imi plac inaltimile ( de multe ori m-am urcat in blocuri turn doar ca sa privesc peisajul) si imi plac si blocurile neterminate si imi imaginez ca mi-ar place sa combin chestiile astea doua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca intr-o viata anterioara ai fost arhitect, daca crezi in asa ceva. Mie-mi plac foarte mult animalele iar daca vad ca este folosita agresivitatea asupra lor mor de durere, imi ia foc sufletul

| anonim8600 explică (pentru anonim_4396):

O fi si asta o explicatie happy

| Miauti a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau poate vrea sa fie agresata sexual... poate a fost sin viata anterioara.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Miauti):

Sau poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie neaparat o vizita in Paris, nu te mai dezlipesti de turnul Eiffel, tot un schelet de metale este. Coincidenta, este ca acum doua zile ma gandeam la cladirile vechi, ruinele si producatorii de filme care ajung la scenele sinistre in care un om se afla noaptea intr-o cladire mare, parasita si sunetul cand calci pe pietre micute, care iti atinge prima bataie de inima si tresari fiind pierdut in suspans. Imi place atmsofera asta rece, uscata si indiferenta ce ti-o ofera o plimbare de genul asta. Imi mai place sentimentul de noutate cand locuiesc intr-o casa la rosu, fiindca este un habitat nou in care cresti si iti aranjezi singur detaliile din jur.

| Swal a răspuns:

Nu sunt eu cel mai mare expert dar: e posibil sa ai o depresie ascunsa, nesesizabila, care te impinge sa fii singur intr-un loc straniu, diferit.

| anonim8600 explică (pentru Swal):

Nu merge explicatia asta Nu vreau sa fiu singur Mi s-ar parea ciudat asa As vrea sa fiu cu cineva, eventual cu prietena mea pentru ca ea ma intelege mai bine Dar n-am unde laughing

| anonim8600 explică:

Mai e cineva ca mine? happy

| fearlessss a răspuns (pentru anonim8600):

Da,eu.Ador locurile abandonate mereu imi place sa intru pe acolo. daca mai aflu si ca sunt oameni ai strazii vreau si mai mult sa intrulaughing dar de preferat cuc eva sa ma apar in caz de vreun nebun.Nu cred ca e ciudat..mai cunosc cativa care sunt pasionati de astfel de locuri.De ce sa fie ciudat? sunt super locurile alea si stai asa putin cu frica si cu entuziasm=adrenalina..si cui nu ii place adrenalina? :d