Nu sunt eu cel mai mare expert dar: e posibil sa ai o depresie ascunsa, nesesizabila, care te impinge sa fii singur intr-un loc straniu, diferit.
Nu merge explicatia asta Nu vreau sa fiu singur Mi s-ar parea ciudat asa As vrea sa fiu cu cineva, eventual cu prietena mea pentru ca ea ma intelege mai bine Dar n-am unde
Da,eu.Ador locurile abandonate mereu imi place sa intru pe acolo. daca mai aflu si ca sunt oameni ai strazii vreau si mai mult sa intru dar de preferat cuc eva sa ma apar in caz de vreun nebun.Nu cred ca e ciudat..mai cunosc cativa care sunt pasionati de astfel de locuri.De ce sa fie ciudat? sunt super locurile alea si stai asa putin cu frica si cu entuziasm=adrenalina..si cui nu ii place adrenalina? :d
Mai nu stiu, mai ia pe 2-3 cu tine si duceti-va pe acolo.
Si nu inteleg ceva, cum naiba iti place sa te urci la ultimul etaj si sa privesti tot orasul dintr-un bloc in constructii si/sau abandonat daca nici macar n-ai incercat?
Eu spun sa nu te mai gandesti la asta si daca nu merge sa face ce am spus la inceput.
Sau poate vrea sa fie agresata sexual... poate a fost sin viata anterioara.
Iti trebuie neaparat o vizita in Paris, nu te mai dezlipesti de turnul Eiffel, tot un schelet de metale este. Coincidenta, este ca acum doua zile ma gandeam la cladirile vechi, ruinele si producatorii de filme care ajung la scenele sinistre in care un om se afla noaptea intr-o cladire mare, parasita si sunetul cand calci pe pietre micute, care iti atinge prima bataie de inima si tresari fiind pierdut in suspans. Imi place atmsofera asta rece, uscata si indiferenta ce ti-o ofera o plimbare de genul asta. Imi mai place sentimentul de noutate cand locuiesc intr-o casa la rosu, fiindca este un habitat nou in care cresti si iti aranjezi singur detaliile din jur.
Ei, e şi asta o plăcere. Fă-ţi majoratul, angajează-te pe şantier şi te-ai scos.
Am vazut un documentar pe Natgeo pe tema asta (un episod Tabu). O tipa era atrasa sexual de cladiri industriale abandonate nu ma intreba de ce sau cum. Dar cauta serialul si poate o sa te regasesti cumva. sau poate nu. In schimb mie imi place sa fotografiez cladirile vechi/abandonate si chestii industriale. Dar e o chestie de fotografie si culoare
A da. Incearca jocul asta mai bine http://www.mobygames.com/......Id,396059/
Pai stiu asta pentru ca imi plac inaltimile ( de multe ori m-am urcat in blocuri turn doar ca sa privesc peisajul) si imi plac si blocurile neterminate si imi imaginez ca mi-ar place sa combin chestiile astea doua
Dar pe mine nu ma atrag sexual astfel de cladiri ) Oricum merita vazut documentarul respectiv
Cernobal ar fi un loc bun pentru asa ceva, pacat ca e iradiat