anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, ce parere aveti despre toate teoriile cum ca femeile nu exista, sau ca nu au existat niciodată si ca ar fi create de guvern pentru spionaj etc?
As vrea sa știu parerea voastră sau alte teorii, idei in acest domeniu, fie religioase sau realiste, orice. Mulțumesc

22 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai fumat?

| sierra1 a răspuns:

"ce parere aveti despre toate teoriile cum ca femeile nu exista"

- nu știam că printre simptomele pe care le dă covidu', sunt și tulburarile psihiatrice

| sabin89 a răspuns (pentru sierra1):

Fără să dai citat, înţeleg, nu se putea. Nu avea farmec.

| sierra1 a răspuns (pentru sabin89):

Se pierdea contextul, famercul - cum spui

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci... nu am cuvinte laughing
Sau am, dar nu vreau sa aprofundez.

Nicio parere, este doar o teorie inventata de... nici nu stiu cine, iar legat de gradul de credibilitate, as zice ca este undeva jos de tot, 0%.

Alte teorii, iti zic eu: nu mai crede toate prostiile si citeste carti bune si adevarate despre asta. O carte este de 1000 de ori mai buna decat un articol de pe nu stiu ce site aruncat prin fundul internetului, special pentru a da aceasta senzatie de "misterios" si sa atraga cititori degeaba.

| johnnny123 a răspuns:

Parerea mea, confirmata de intrebarea asta, este ca nu exista nici o limita a prostiei omenesti.

De cate ori crezi ca ai auzit cea mai mare cretinatate posibila, mai auzi inca una care o face pe prima sa para inteligenta.

| Dismally a răspuns:

Asta e mai ceva decat alea cu Pamantul plat sau cu reptilienii laughing Clar, prostia chiar nu are limite...

| CostinAlamariu a răspuns:

Pot sa confirm femeile nu exista. Au fost inventate in 1842 de un domn america pe nume John Woman si si-a numit inventia dupa numele sau. Guvernul american de atunci i-a patentat inventia si a folosit-o la scara larga in scopuri de spionaj si demoralizare a inamicilor. Nu te lasa pacalit, stai vigilent!

| PainTech a răspuns:

Aveam și eu o teorie : TPU e site pentru întrebări serioase, dar se pare că a fost demonstrat contrariul.

| sierra1 a răspuns (pentru PainTech):

"TPU e site pentru întrebări serioase," - poftim?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

In Biblie sta scris: "Din 1000 găsești un bărbat dar din 1000 nici o femeie". Poate referitor la această afirmație este întrebarea ta.

| Goddessss a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

La ce se refera afirmația aceasta?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Goddessss):

Citește Eclesiastul capitolul 7 versetele 25-29 si vei înțelege singur/a.

| mastadont a răspuns:

Just lol. Ce ai fumat? Dă-mi și mie de un cui că pare bun... Vorbind serios acum, să știi că nici bărbații nu există. Suntem toți niște reptilieni asexuați și ne reproducem prin debitarea a cât mai multor inepții. Dacă reușești să elaborezi o teorie cât mai fantezistă și mai ușor de crezut atunci ți se vor naște sute și mii de copii care s-o creadă și s-o răspândească prin lume, dând naștere altor copii.
Hai că pare bună și iarba pe care tocmai am fumat-o big grin

| Yuoia a răspuns:

Daca femeile nu exista, cine face copii barbatilor?

| Merry17 a răspuns (pentru Yuoia):

Întrebarea principală nu e cine face copii, ci cine l-a făcut pe el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti nebun/a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e una dintre glume?

| Goddessss a răspuns:

O tâmpenie, atâta am de spus.

| eckblume a răspuns:

Apoi tu ai formulat frumos intrebarea, dar la asemenea teorie primesti astfel de raspunsuri. Da-mi si mie sursa de unde ai citit teoria asta. Ori e una elaborata de psihicul tau?

| MPersephone a răspuns:

Ca femeie, pot garanta ca ai dreptate.

| unu3doi2trei1 a răspuns:

Ce fumași?