"ce parere aveti despre toate teoriile cum ca femeile nu exista"
- nu știam că printre simptomele pe care le dă covidu', sunt și tulburarile psihiatrice
Asta e mai ceva decat alea cu Pamantul plat sau cu reptilienii Clar, prostia chiar nu are limite...
Parerea mea, confirmata de intrebarea asta, este ca nu exista nici o limita a prostiei omenesti.
De cate ori crezi ca ai auzit cea mai mare cretinatate posibila, mai auzi inca una care o face pe prima sa para inteligenta.
Deci... nu am cuvinte
Sau am, dar nu vreau sa aprofundez.
Nicio parere, este doar o teorie inventata de... nici nu stiu cine, iar legat de gradul de credibilitate, as zice ca este undeva jos de tot, 0%.
Alte teorii, iti zic eu: nu mai crede toate prostiile si citeste carti bune si adevarate despre asta. O carte este de 1000 de ori mai buna decat un articol de pe nu stiu ce site aruncat prin fundul internetului, special pentru a da aceasta senzatie de "misterios" si sa atraga cititori degeaba.
Aveam și eu o teorie : TPU e site pentru întrebări serioase, dar se pare că a fost demonstrat contrariul.
Apoi tu ai formulat frumos intrebarea, dar la asemenea teorie primesti astfel de raspunsuri. Da-mi si mie sursa de unde ai citit teoria asta. Ori e una elaborata de psihicul tau?
In Biblie sta scris: "Din 1000 găsești un bărbat dar din 1000 nici o femeie". Poate referitor la această afirmație este întrebarea ta.
Citește Eclesiastul capitolul 7 versetele 25-29 si vei înțelege singur/a.
Pot sa confirm femeile nu exista. Au fost inventate in 1842 de un domn america pe nume John Woman si si-a numit inventia dupa numele sau. Guvernul american de atunci i-a patentat inventia si a folosit-o la scara larga in scopuri de spionaj si demoralizare a inamicilor. Nu te lasa pacalit, stai vigilent!
Just lol. Ce ai fumat? Dă-mi și mie de un cui că pare bun... Vorbind serios acum, să știi că nici bărbații nu există. Suntem toți niște reptilieni asexuați și ne reproducem prin debitarea a cât mai multor inepții. Dacă reușești să elaborezi o teorie cât mai fantezistă și mai ușor de crezut atunci ți se vor naște sute și mii de copii care s-o creadă și s-o răspândească prin lume, dând naștere altor copii.
Hai că pare bună și iarba pe care tocmai am fumat-o
saby511526 întreabă: