Nu pot exista mai multe variante, singura si cea corecta este "niciuna".
Intrebarea este pusa in asa fel, ca sa te incuie, sa te faca sa te gandesti de 2 ori inainte de a raspunde.
Da' de ce faceti cu pasarele? Va place violenta domestica? Hai sa facem cu un subiect mai actual: 24 de europeni stau la metrou si asteapta trenul, apare un islamist si cu un kalashnikov ucide 6 necredinciosi. Intrebare: Cati europeni aflati in viata au ramas pe peron?
M-a amuzat răspunsul acesta)
N-ai nimerit comparatia. In cazul pasarilor, ele pot sa zboare in ce directie vor. Cu oamenii e mai greu deoarece daca nu au pe unde sa fuga, unii vor sta pe burta si vor pretinde ca sunt morti, altii fug, etc.
Pentru intrebarea ta e nevoie de mai multe detalii.
Chiar daca faceai scenariul pe strada si intrebai cati au mai ramas pe trotuar sau ceva de genul, poate un ciumpalac se credea erou si murea ca un bou si atunci raspunsul era diferit. Sau poate ca unul are un pistol si reuseste sa-l impuste pe cel care a inceput sa traga.
Incearca alt exemplu daca vrei sa fie cat de cat acceptabil.
Am vrut sa evidentiez faptul ca la scoala se dau probleme destul de ciudate. Un om ucide niste animale, si totul e okay. Cand vine vorba insa de oameni, se schimba foaia. E un exercitiu de empatie si se pot observa niste chestii psihologice interesante. Am auzit de atatea ori intrebarea asta pe cand eram la scoala si niciodata nu m-am gandit niciodata ca e o vorba despre un animal care ia vietile altor animale. Deh, oamenii-s mai speciali.
Pur si simplu nu au mai ramas pasari pentru ca au figit toate de pe pom.
Eu stiam ca nu mai ramane niciuna, deoarece pasarile se sperie din cauza impuscaturilor si zboara. Pe mine cel putin asa m-a invatat profesorul. Sper sa te ajute cu ceva
Podolski19 întreabă: