| FenantrenAntracen a întrebat:

—Salutări! Ideea sacră a rațiunii stă astfel; Mai orice problemă găzduiește o sumă de soluții logice diferite prin care se poate deduce un vag rezultat bazat pe o anume așteptare sau chiar validat prin experimentare(în cel mai critic caz). Uneori acest rezultat ar putea să nu existe pe când alteori ar putea fi doar una din nenumăratele așteptări... Unghiurile în care poate fi abordată dilema sunt un fleac în comparație cu găsirea, cântărirea și interpretarea datelor reale(să spunem chiar necesare) dacă aceste date există cu adevărat! În orice caz, totul se asemănă mai mult cu a-ți face o idee privind posibiltățile distincte prin care un puzzle lego s-ar fi putut construi de la A la Z, fără a cunoaște adevăratul mod real de asamblare ales de către un creator anume. Există o multitudine de modele matematice utilizate spre a descrie realitatea fizică la un anume nivel în ierarhie. Toate soluțiile sunt obținute prin aplicarea unor metodologii și nu fac decât să aproximeze rezultatele experimentale utilizând simbioza unor relații numerice bazate pe operații standard/legi fixe care pot fi luate în calcul. Având în vedere că toate modele noastre sunt incomplete(sau simple artificii) ar trebui să existe o clasă de teorii care să îmbrace o anumită textură comună dar care să posede mai multe metode de abordare alternative, justificând fiecare nivel al cunoașterii. Aceste detalii nu fac decât să prilejuiască ideea că tot ceea ce constituie realitatea obiectuală are în fond nenumărate descrieri individuale care se potrivesc aproape la fel de bine unele ce celelalte, departe de ideea unei descrieri complete care să-le reunească în întregime! Toate reflectările abstracte sunt rodul a diverse,, prognoze", plecând de la câteva idei simple/postulate acceptate, existând astfel libertatea ca oricine să prelucreze după bunul plac observațiile ca mai mai apoi să-le supună cuantificării. Poate nu vom descoperi un mod eficient de a unifica toate detaliile/indiciile într-o configurație atotcuprinzătoare, menită să-ne ajute în determinarea oricărei faze posibile și care să facă apel la evoluția reală a sistemelor dinamice cu evoluții complexe! Scopul final va fi însă corecția gradată adusă unor rațiuni emergente pentru a intui/prognoza anumite secvențe legate de parcursul în trecut, prezent și viitor. De cele mai multe ori această simfonie aduce mai cu seamă a decodificare parțială(pas cu pas, piesă cu piesă) sau poate că nu vom putea ajunge la finalul mult așteptat al fizicii în nici măcar un caz, culegând pe parcurs diferite teorii - încetul cu încetul?

Răspuns Câştigător
| Digikey a răspuns:

Simti nevoia de atentie?
Suna-ti psihiatrul.

| FenantrenAntracen explică (pentru Digikey):

Istet dar nu si inteligent... Ador sinceritatea!

| Digikey a răspuns (pentru FenantrenAntracen):

Nu cred ca esti in masura sa evaluezi inteligenta celor care iti sunt superiori, adica 99, 99%din populatia planetei.

| FenantrenAntracen explică (pentru Digikey):

Aici nu pot sa-te contrazic amice... Dar mentionez ca 1% inspiratie plus 99% transpiratie este reteta mea de actiune si tot te-am ispitit intr-un final( sa nu uit de cei 99.99%!)

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Modelul unui sistem se construiește și pe bază de perturbații. Este imposibil să le iei în calcul pe toate.

| FenantrenAntracen explică (pentru T0T):

Exact! Tocmai din pricina acestui motiv cred cu tarie ca intreaga nautra latenta a realitatii fizice este supusa total incertitudinii, se poate spune cert ca de felurite feluri, contureaza ideea evolutieii versatile inca de la cea mai mica scara de marime, asemenea unui,, zumzet constant si vital" - totul se defineste in termeni de pulsuri cuantificate!

| FenantrenAntracen explică (pentru FenantrenAntracen):

Fluctuatiile de diverse naturi ofera contur fenomenelor fizice!

| Meme10Memu a răspuns:

Nu exista solutii logice diferite. Intotdeauna doar o cale sau solutie e cea mai optima.

| Nilsson a răspuns:

Ar trebui să alegi o carieră în politică la felul cum te exprimi în cuvinte sofisticate dar fără a transmite un mesaj clar.

| FenantrenAntracen explică (pentru Nilsson):

Sincer prefer mai mult Matematica... Politica este pentru moment, ecuatiile sunt pentru eternitate!