Modelul unui sistem se construiește și pe bază de perturbații. Este imposibil să le iei în calcul pe toate.
Exact! Tocmai din pricina acestui motiv cred cu tarie ca intreaga nautra latenta a realitatii fizice este supusa total incertitudinii, se poate spune cert ca de felurite feluri, contureaza ideea evolutieii versatile inca de la cea mai mica scara de marime, asemenea unui,, zumzet constant si vital" - totul se defineste in termeni de pulsuri cuantificate!
Fluctuatiile de diverse naturi ofera contur fenomenelor fizice!
Ar trebui să alegi o carieră în politică la felul cum te exprimi în cuvinte sofisticate dar fără a transmite un mesaj clar.
Sincer prefer mai mult Matematica... Politica este pentru moment, ecuatiile sunt pentru eternitate!
Nu cred ca esti in masura sa evaluezi inteligenta celor care iti sunt superiori, adica 99, 99%din populatia planetei.
Aici nu pot sa-te contrazic amice... Dar mentionez ca 1% inspiratie plus 99% transpiratie este reteta mea de actiune si tot te-am ispitit intr-un final( sa nu uit de cei 99.99%!)
Nu exista solutii logice diferite. Intotdeauna doar o cale sau solutie e cea mai optima.
Lollipopy întreabă: