| OOOLEOOO a întrebat:

Scopul vietii este sa se sfarseasca?

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia e partea finala la care toti ajungem

| LuciWv a răspuns:

Depinde cum o iei
Daca o iei pe cale religioasa viata nu se sfarseste doar se imbunatateste in viata eterna alaturi de Dumnezeu
Daca o iei pe cale stiintifica atunci raspunsul este Da

| TheM4A1 a răspuns:

Da asta e partea finala dar daca ai stiut sa iti organizezi singura viitorul iti zic eu ca nu o sa iti para rau! Si daca esti religioasa te poti duce in viata eterna a lui D-zeu

| Velea_Georgian_1998 a răspuns:

Pentru unii da, pentru alti sa o traiasca la maxim!

| PedoBarbie a răspuns:

Nu.

| AnotherOne02 a răspuns:

Viata este un fel de test pentru a vedea Dumnezeu daca esti "demn" sa ajungi in Rai.(sau asta cred eu)
Si scopul vietii nu este sa se sfarseasca, eu cred, ca scopul vietii este de a te pregati pentru renasterea ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te referi la viaţa omului şi organismelor?

| Darkmagic a răspuns:

laughing
Religia nu are nicio importanta in a definii scopul vietii.
Scopul primordial al vietii oricarei creaturi, indiferent ca e vorba de viata animala sau vegetala este INMULTIREA.
Este cel mai puternic scop / instinct din lumea vie, si multe specii isi si afla sfarsitul, odata cu finalizarea actului de reproducere, ca o indeplinire a unei...meniri.
Cei care ti-au dat raspunsuri de natura religioasa cred ca nu merg cu nebunia atat de departe incat sa atribuie intregii lumi vii crezuri religioase, nu? happy

| sublime89 a răspuns:

Nu, scopul ei e sa se inmulteasca inainte sa se sfarseasca.

| OOOLEOOO explică (pentru Darkmagic):

Matrixul fanatismului religios, cu toti am facut parte din el candva, sau poate nu...

| Darkmagic a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Frumos spus: "Matrixul fanatismului religios", amice.
O expresie eleganta, insa "componenta" religioasa din "scopul" ori "sensul" vietii dateaza de cateva mii de ani, iar raspunsul meu inglobeaza intreaga lume vie.
Dintotdeauna, si pentru totdeauna. happy
Acela este corect, si nu altul.

| suffarstar a răspuns:

Nici vorba. Scopul vietii e sa fie traita. Nu te intereseaza destinatia,ci calatoria. Oricum,totul in univers este calatorie. Probabil ca moartea e sfarsitul calatoriei,sau poate doar un alt tren care trebuie schimbat, te dai jos din cel vechi si te sui intr-altul nou. Calatoria poate sa continue intr-un alt univers, intr-o alta viata, intr-o alta dimensiune, habar n-am.

| AlexandraSt13 a răspuns:

Dupa viata de pe pamant urmeaza un nou inceput

| animeioana55 a răspuns:

Scopul vietii este viata in sine. Este de fapt sa traiesti, sa simti pur si simplu sa faci ce trebuie sa poti traii. Viata e un joc in care toti ne jucam si ne distram. Sfarsitul jocului inseamna doar inceputul altuia.

| jamal000 a răspuns:

Scopul vietii e sa iti inveti lectiile pana in ultima zi de viata!

| Crixy a răspuns:

Depinde de cat fumezi, numai intrebari de genul asta pui.

Întrebări similare