Depinde cum o iei
Daca o iei pe cale religioasa viata nu se sfarseste doar se imbunatateste in viata eterna alaturi de Dumnezeu
Daca o iei pe cale stiintifica atunci raspunsul este Da
Da asta e partea finala dar daca ai stiut sa iti organizezi singura viitorul iti zic eu ca nu o sa iti para rau! Si daca esti religioasa te poti duce in viata eterna a lui D-zeu
Viata este un fel de test pentru a vedea Dumnezeu daca esti "demn" sa ajungi in Rai.(sau asta cred eu)
Si scopul vietii nu este sa se sfarseasca, eu cred, ca scopul vietii este de a te pregati pentru renasterea ei.
Religia nu are nicio importanta in a definii scopul vietii.
Scopul primordial al vietii oricarei creaturi, indiferent ca e vorba de viata animala sau vegetala este INMULTIREA.
Este cel mai puternic scop / instinct din lumea vie, si multe specii isi si afla sfarsitul, odata cu finalizarea actului de reproducere, ca o indeplinire a unei...meniri.
Cei care ti-au dat raspunsuri de natura religioasa cred ca nu merg cu nebunia atat de departe incat sa atribuie intregii lumi vii crezuri religioase, nu?
Nici vorba. Scopul vietii e sa fie traita. Nu te intereseaza destinatia,ci calatoria. Oricum,totul in univers este calatorie. Probabil ca moartea e sfarsitul calatoriei,sau poate doar un alt tren care trebuie schimbat, te dai jos din cel vechi si te sui intr-altul nou. Calatoria poate sa continue intr-un alt univers, intr-o alta viata, intr-o alta dimensiune, habar n-am.
Scopul vietii este viata in sine. Este de fapt sa traiesti, sa simti pur si simplu sa faci ce trebuie sa poti traii. Viata e un joc in care toti ne jucam si ne distram. Sfarsitul jocului inseamna doar inceputul altuia.