Păi oricare dintre noi am depășit boli cu ajutorul științei și aici vorbesc de industria farmaceutică. Ce ne-am face noi fără știința medicinei? Ce s-au făcut strămoșii noștri? Pe ei și o amărâtă de gripă îi omora. În rest putem vorbi de tehnologie care ne ușurează mult mai mult munca. De exemplu pe mine la facultate mă ajută foarte mult putând să ne trimitem materiale, să aflăm informații foarte ușor.
Dacă e atotcunoscător de ce să aștepte și să nu le dea învățături și acum 1000 de ani? Normal că așa putem pune tot binele științei pe seama lui Dumnezeu spunând că Dumnezeu a așteptat ca alții să îi facă lucrarea. Până la urmă să spunem că vezi o bătrână și un om îl vezi că o ajută și îi cară sacoșa. Tu pe cine vei aprecia? Omul care a ajutat-o sau pe Dumnezeu că l-a trimis? Dar stai în ecuație poate intra un alt om care să îi fure sacoșa bătrânei. Pe ăla cine l-a mai trimis?
Vezi tu oamenii vad doar ceea ce vor ei sa vada,majoritatea traiesc in minciuni din minciuni, m-a ajutat pe mine dumnezeu wow ceva supranatural a facut ca hotul ala sa fie oprit sigur dumnezeu a facut asta, apare un ajutor divin, te consideri si tu divin, special, narcismul man
Spitalele si D-zeu lucrează in paralel! Un medic celebru știi ce face inainte de a opera? Se roagă 10 - 15 min.; oare de ce? Am fost in multe săli de operație, i-am văzut si sunt divini! Unii pacienți povestesc cum ii revăd dupa anumite operații... Ce este asa de greu sa-l vedem pe D-zeu in toate? El exista, oricât L-am nega!
Iti trimit explicație si pentru hot, dar ascultă asta: https://youtu.be/QKkcL0-hZ_M
Nu mi-ai trimis nimic. Am ascultat. Însă mie mi se pare că e o pildă creștin ortodoxă(adică se și specifică asta). Dar oare nu se poate aplica asta și unui zeu care nu e creștin ortodox? Eu cred că da. Nu ai adus explicația legată de hoț. Nu prea cred că e relevantă chestia asta în argumentarea ta care nici nu există, însă dacă e, ar fi frumos să îmi explici de ce este.
Explicatia dorita: http://www.nicepps.ro/prezentare-pps-ppt-tacere-divina-3695.html Numai bine!
După logica asta nu se întâmplă nicio nedreptate în lume că până și infracțiunea e bună, nu? Eu ce văd acolo e un exemplu complet particular(care greu probabil să aibă treabă cu vreo realitate). Așa ți se pot da exemple mult mai realiste care nu încurajează infracțiunea. Mi se pare o justificare destul de prostească. Dar la criminali oare ce se aplică? Dacă venea un criminal și îl omora pe copil, atunci Dumnezeu i-ar fi zis că mai bine că l-a omorât acum căci oricum murea în călătorie? Alt exemplu irelevant în discuția noastră. Dacă vrei să aduci argumente, fă-o cu logică nu cu fanatism. Să încerci să găsești scuză pentru infracțiune, nu mă așteptam, sincer.
Si uite asa fondam un cult religios care graviteaza in jurul stiintei si uitam ca aceasta e doar un ansamblu de cunostinte si tehnici dezvoltate de oameni.
Am fost racit, am luat pastile si voilà, m-am facut bine. Stiinta asta ce ne-am face fara ea
Și sexul e o știință. Implica nițel de matematica, fizica, chimie, sa nu mai spun ca e biologie practică.
Numa la sex isi sta capul fata
Nu știu despre ce vorbești.
Sex=băutură energizanta cu multa cofeină
Băutură energizanta cu multa dopamina, endrofine
AndyAndrea întreabă: