Păi oricare dintre noi am depășit boli cu ajutorul științei și aici vorbesc de industria farmaceutică. Ce ne-am face noi fără știința medicinei? Ce s-au făcut strămoșii noștri? Pe ei și o amărâtă de gripă îi omora. În rest putem vorbi de tehnologie care ne ușurează mult mai mult munca. De exemplu pe mine la facultate mă ajută foarte mult putând să ne trimitem materiale, să aflăm informații foarte ușor.
Am fost racit, am luat pastile si voilà, m-am facut bine. Stiinta asta ce ne-am face fara ea
Și sexul e o știință. Implica nițel de matematica, fizica, chimie, sa nu mai spun ca e biologie practică.
Dacă e atotcunoscător de ce să aștepte și să nu le dea învățături și acum 1000 de ani? Normal că așa putem pune tot binele științei pe seama lui Dumnezeu spunând că Dumnezeu a așteptat ca alții să îi facă lucrarea. Până la urmă să spunem că vezi o bătrână și un om îl vezi că o ajută și îi cară sacoșa. Tu pe cine vei aprecia? Omul care a ajutat-o sau pe Dumnezeu că l-a trimis? Dar stai în ecuație poate intra un alt om care să îi fure sacoșa bătrânei. Pe ăla cine l-a mai trimis?
Nu știu despre ce vorbești.
Sex=băutură energizanta cu multa cofeină
Spitalele si D-zeu lucrează in paralel! Un medic celebru știi ce face inainte de a opera? Se roagă 10 - 15 min.; oare de ce? Am fost in multe săli de operație, i-am văzut si sunt divini! Unii pacienți povestesc cum ii revăd dupa anumite operații... Ce este asa de greu sa-l vedem pe D-zeu in toate? El exista, oricât L-am nega!
Si uite asa fondam un cult religios care graviteaza in jurul stiintei si uitam ca aceasta e doar un ansamblu de cunostinte si tehnici dezvoltate de oameni.
AndyAndrea întreabă: