| RAY a întrebat:

Scrie experiente cand cu ajutorul stiintei ai depasit o boala sau te a ajutat in alte moduri

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Păi oricare dintre noi am depășit boli cu ajutorul științei și aici vorbesc de industria farmaceutică. Ce ne-am face noi fără știința medicinei? Ce s-au făcut strămoșii noștri? Pe ei și o amărâtă de gripă îi omora. În rest putem vorbi de tehnologie care ne ușurează mult mai mult munca. De exemplu pe mine la facultate mă ajută foarte mult putând să ne trimitem materiale, să aflăm informații foarte ușor.

34 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Am fost racit, am luat pastile si voilà, m-am facut bine. Stiinta asta ce ne-am face fara ea big grin

| RAY explică (pentru Clorox):

Plus tehnologia de care ne folosim cu toti, suntem singurele primate care racesc cool

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Eh, cat sa mai putem si noi...

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru T0T):

Asta e si scopul stiinteti, dar vezi tu uni dupa ce sunt vindecati spun ca un dumnezeu le-a ajutat, atunci sa desfintam spitalele

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Și aici iar fac referirea la strămoși. Pe ăia de ce nu i-a ajutat Dumnezeu? Oamenii ăștia sunt destul de tâmpiți.

| missfatadelatara a răspuns:

Și sexul e o știință. Implica nițel de matematica, fizica, chimie, sa nu mai spun ca e biologie practică. big grin

| RAY explică (pentru missfatadelatara):

Numa la sex isi sta capul fata

Pentru ca dumnezeu astepta sa apara medici ca apoi sa se foloseasca de ei

Dacă e atotcunoscător de ce să aștepte și să nu le dea învățături și acum 1000 de ani? Normal că așa putem pune tot binele științei pe seama lui Dumnezeu spunând că Dumnezeu a așteptat ca alții să îi facă lucrarea. Până la urmă să spunem că vezi o bătrână și un om îl vezi că o ajută și îi cară sacoșa. Tu pe cine vei aprecia? Omul care a ajutat-o sau pe Dumnezeu că l-a trimis? Dar stai în ecuație poate intra un alt om care să îi fure sacoșa bătrânei. Pe ăla cine l-a mai trimis?

| missfatadelatara a răspuns (pentru RAY):

Nu știu despre ce vorbești.

Sex=băutură energizanta cu multa cofeină big grin

Vezi tu oamenii vad doar ceea ce vor ei sa vada,majoritatea traiesc in minciuni din minciuni, m-a ajutat pe mine dumnezeu wow ceva supranatural a facut ca hotul ala sa fie oprit sigur dumnezeu a facut asta, apare un ajutor divin, te consideri si tu divin, special, narcismul man

Păi trăiesc în minciuni și după tot ei vin la tine și îți spun că ești paralel și că ai viziunea distorsionată(asta mi s-a întâmplat chiar ieri).

Stiu man, nu te a calaziut sfantul duh si pe tine

| RAY explică (pentru missfatadelatara):

Băutură energizanta cu multa dopamina, endrofine

| Caro34 a răspuns (pentru RAY):

Spitalele si D-zeu lucrează in paralel! Un medic celebru știi ce face inainte de a opera? Se roagă 10 - 15 min.; oare de ce? Am fost in multe săli de operație, i-am văzut si sunt divini! Unii pacienți povestesc cum ii revăd dupa anumite operații... Ce este asa de greu sa-l vedem pe D-zeu in toate? El exista, oricât L-am nega!

| RAY explică (pentru Caro34):

E un fel de colaborare supranaturala, ca un medic se roaga e treaba lui

El exista, oricât L-am nega! doar ca nu exista dovezii ca ar exista asa ceva

| Caro34 a răspuns (pentru T0T):

D-zeu i-a trimis pe toți, te asigur! Si ambele gesturi au explicația lor si pentru fiecare se da socoteală!

| Caro34 a răspuns (pentru RAY):

Man, tu esti divin, oricât ai nega asta din profundul sufletului!

Doar ca dumnezeu vindeca doar pe uni, are si el limitarile lui se pare sau stai atunci il vrea la el, la voi mereu exista o explicatie, dumnezeu ma vindecat, dumnezeu la vrut la el etc
tot felul de scuze, dar de ce nu face minuni pe care are care e ampuatat?

Eu nu sunt divin fii calma

Si ambele gesturi au explicația lor si pentru fiecare se da socoteală!

iadul vesnic, de asta nu ai ce discuta cu voi, imediat incepem cu amenitari cu iadul vesnic

| T0T a răspuns (pentru Caro34):

Păi explică, de ce l-a trimis pe hoț? Ce explicații găsești? Nu ajunge doar să afirmi, argumentează.

| Caro34 a răspuns (pentru T0T):

Iti trimit explicație si pentru hot, dar ascultă asta: https://youtu.be/QKkcL0-hZ_M

Amuzant

| SG1995 a răspuns:

Si uite asa fondam un cult religios care graviteaza in jurul stiintei si uitam ca aceasta e doar un ansamblu de cunostinte si tehnici dezvoltate de oameni.

| RAY explică (pentru SG1995):

Nu fondam nimic seby astea sunt adevaruri

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

De acord, dar hai sa nu divinizam stiinta.

Întrebări similare