| Fabio_Fabio_1992 a întrebat:

Se pare ca Europa are probleme mari, se intampla atatea atentate! Nu mai e nici siguranta, pot fi rudele voastre sau parintii tai victime..in strainatate. Doamne fereste. Islamistii sunt cei mai blestemati, la fel si americanii sunt de partea statului ISIS! Azi-maine ne trezim si noi cu un atentat. Fereasca-ne D-zeu. Lumea asta a luat a razna. Cum naiba in Istanbul sa fi fost un om deghizat in " Mos Craciun" si sa ucida oamenii! Vai.voi ce ziceti?

70 răspunsuri:
| BeautifulSunflower a răspuns:

Traiesti in continuare, nu ai ce sa faci.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru BeautifulSunflower):

Ba ai ce sa faci. Primul lucru darami guvernul iar al doilea ii trimiti inapoi in orientul lor cu trenul si cu paza in fiecare tara pe unde trec.

| BeautifulSunflower a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Foarte realizabil.

| Drimmero a răspuns:

Afara,afara cu teroristii din tara si din Europa!

Cu oameni care gandesc ca tine normal ca nu poti daca gandeau ca mine era de mult daramat guvernul

| Laura a răspuns:

Bine că americanii şi evreii sunt de vină pentru tot, asta-i noua modă. Cât despre islamişti, trebuiesc făcuţi pachet toţi, fără nicio excepţie oricât de radical ar fi şi trimişi la ei acasă, izolaţi de restul lumii şi ţinuţi sub supraveghere.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Vezi, de aia vreau eu sa ma mut in Japonia!
laughing

| presus a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Nu este chiar atat de usor, poate imposibil ce spui tu. Si daca s-ar intampla asta, nu s-ar face peste noapte pace. I-ar infuria mai rau si s-ar intampla mult mai multe atentate, in cel mai rau caz razboi. Aceasta treaba trebuie gandita la rece si facuta cat mai subtil, creand o fatada de pace cu acesti redusi.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Tot esti destul de aproape de ei,, esti pe pamant asiatic! In Europa este problema,, toleranta asta vezi unde duce? Daca aveam putere ii faceam pachet de la primul atentat si aruncati unde imi venea mie. E imposibil cata p,r,o, s, t, i, e zace in Merkel si ceilalti, se vad scump pentru niste titei si bani, iar aia le bubuie tarile. Ce toleranta poti avea pentru astia?

| minrest a răspuns (pentru Mayhem666):

Daca te muti in japonia nici stranepotii tai nu vor fi considerati japonezi. Nu exagerez. Inainte de fiecare casatorie, familiile ''dezgroapa mortii'' ca sa iasa la iveala orice mezalianta din trecut.

Guvernele sunt formate din oameni, nu dintr-o,, putere "(cam asa se refera multa lume la aceasta institutie). Sunt oameni pusi sa adopte legi, sa le respinga, etc. Ca unii oameni sunt competenti, altii nu, altii fura, altii nu, asa este peste tot. Si nu poti sa stii care e terorist care nu, o identitate se poate falsifica usor, nu e vina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat. America nu este aliata cu ISIS. Cel mult diferite tari pot sustine atat militar cat si financiar una dintre cele doua grupari teroriste. Tin sa iti spun ca ar trebui sa te informezi mai mult in aceasta privinta, despre politica nici nu este nevoie sa vorbim. Si in plus: ISIS nu este un STAT!

| BeautifulSunflower a răspuns (pentru BeautifulSunflower):

Nu e vina lor, ca oricine poate sa achizitioneze o arma si sa raneasca oameni daca vrea, stia guvernul?* (asta e ccontinuarea la comentariul meu)

| Mayhem666 a răspuns (pentru minrest):

Nu-mi pasa, eu doar vreau sa ma mut acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum vreo 10 ani a avut loc un atentat identic ( faza cu Mos Craciun), comis de un american, americanii sunt la fel de blestemati ca islamistii, nu?

Eu nu-i vreau deloc in Romania si nici in europa. Sunt satul de rromii nostri care ar trebui alungati si ei odata cu imigrantii

Stii, pana la urma, fiecare are dreptul la viata, asa ca nu putem sa alungam orice nu ne convine.

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca exagerezi! Europa, in faza stiuta de noi, mostenita, nu mai exista demult!
Europenii adevarati, ancestrali nu mai exista decat prin castele parasite!
Ce atentate?
Cati au murit in atentate?
1000, 2000 de oameni?
Rahat! Stii cati oameni mor in accidente de masini sau aviatice intamplatoare sau pe partia de schiuri?
Sau mancand mizerii?
Pentru mine acest ISIS este o fantasmagorie!
Stii ca Europa are aproape jumatate de miliard de imbecili, locuitori?
"de rupi din codru-o ramurea, ce-i pasacodrului de ea!"? ar zice Eminescu!
Fii rezonnabil! Lasa atacurile artificiale de panica! Oricum in casa ta, peste maxim 10 ani vor locui arabi sau negri! Asta este TRENDUL!
Lumea nu a luat-o razna! Este ceea ce ati vrut sa fie! Alegereaq v-a apartinut generatiilor anterioare! V-ati saturat de Frumusete! E si asta o problema! Acum veti construi alt fel de frumusete! Nu poti sta 2 vieti cu aceeasi nevasta! Nu asa?

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru anonim_4396):

Americanii singuri cu mana lor si-au facut-o pentru ca au lasat armele pe mana oamenilor. Cumperi arme la ei si cu atiatia oameni cu probleme cu neajunsuri cu probleme mintale ajung sa omoare nevinovati. Ba mai mult ideeea de a omori scolari e la moda la ei. Omul e inca un cretin la faza asta daca cineva il enerveaza comite intr-o scoala cateva crime omorand nevinovati. Daca si europa da drumul la arme se duce draq tot. In plus americanii sunt urati de multe nationalitati asa ca nu ne mira faptul de ce se intampla si la ei prea mult rau au facut si platesc cu viata nevinovati si soldatii care sunt pusi sa lupte pentru un guvern nenorocit impreuna cu cia, pentagon si alte institutii care opereaza in lume doar ca americanii se cred buricul pamantului

Ba da ca e tara noastra nu a lor. nu a luptat tigania pentru tara asta si nici musulmania. e clar ca faci parte din aceste doua natii de lighioane de tot le iei apararea

Nu sunt rrom, dar cred in Dumnezeu, prin urmare in principiile pe care le aduce crestinismul : TOATA VIATA CONTEAZA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Si tu crezi ca musulmanii se nasc teroristi? Gresesti, si ei au probleme mintale, si ei trec prin depresii, religia e doar un pretext.

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu-i vreau in europa deloc sa traiasca la ei nu conteaza cum se nasc

Sa conteze la ei acasa viata lor in orientul ala de rahat care produce bani garla nu aici in europa

| CatalinVictor1985 a răspuns (pentru presus):

Nu trebuie creata nici o subtilitate aici. Cu forta trimisi inapoi si foarte brutal daca sunt agresivi. Numai lasii lucreaza subtil cei puternici cum ar trebui sa fim noi trebuie sa-i incalece direct pe inapoiati si sa-i trimita direct de unde au venit eventual in pumni si picioare pentru cei agresivi

| cristimihailov a răspuns:

In loc sa pierzi timpul si energia, atat pe a ta cat si pe a altora, mai bine treci mai departe si traieste-ti viata.

E bine sa lasi chestiile astea pentru altii. Sunt alte interese acolo, alte afaceri de stat.

Nu e cazul sa te bagi si tu si sa raspunzi cu o frica generalizata si cu aiureli de genul imbarca-i si trimite-i acasa. Ca nu stii cine sunt.

Dar, oricum ar fi, concentraza-te pe lucruri care sunt in controlul tau.

| presus a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Aberezi.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, evident ca nu se nasc teroristi. Ei cand incep sa mearga in picioare sunt indoctrinati in religia Islamica si li se pune AK 47 in spate, nu e nevoie sa fie teroristi, sunt credinciosii lui Mahomed ala al lor care avea neveste de 9 ani, " satisfacea " sexual baietei si a dat cu limba de moarte decret ca sa fie cucerita lumea. Ei nu sunt teroristi, ei cuceresc lumea in numele lui Allah. Evident ca nu toti, eu am trait in Orientul Mijlociu si ii cunosc. Numai care pun botul la Imamii care merg pe linia asta, adica cum se spune la noi care sunt mai pocaiti ca nu chiar toti sunt fanatici religiosi dar ne sunt destui.

| sabin89 a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Pai acum sa-l darami, cand abia si-au pus si ei un prim-ministru...