| Fabio_Fabio_1992 a întrebat:

Se pare ca Europa are probleme mari, se intampla atatea atentate! Nu mai e nici siguranta, pot fi rudele voastre sau parintii tai victime..in strainatate. Doamne fereste. Islamistii sunt cei mai blestemati, la fel si americanii sunt de partea statului ISIS! Azi-maine ne trezim si noi cu un atentat. Fereasca-ne D-zeu. Lumea asta a luat a razna. Cum naiba in Istanbul sa fi fost un om deghizat in " Mos Craciun" si sa ucida oamenii! Vai.voi ce ziceti?

70 răspunsuri:
| FMC a răspuns (pentru OoBunnyoO):

Ok, asta pot intelege. De acord cu tine, fac abuzuri. Din pacate era de asteptat. In opinia mea, nu e gresita primirea refugiatilor, ci primirea lor in masa. Nu trebuiau deschise granitele, sunt sigur ca ar fi fost greu, dar nu imposibil sa securizezi o granita si sa ii primesti treptat, verificandu-i temeinic pe toti care intra.

De acord si cu faptul ca au o cultura incompatibila cu valorile europei. Alta greseala, in opinia mea, e ca nu se incearca absorbirea lor in populatie, se incearca conservarea culturii lor care a ramas in urma cu sute de ani. Ii cazeaza in cartiere intregi, numai refugiati, unde se formeaza ghetouri, focare de radicalizare si de indoctrinare.

Ce nu suport sa vad e reactia romanilor, atat de bruta si la fel de inapoiata, la fel ca cultura in care arunca cu pietre. E o reactie atat de primitiva, imi aminteste de reactia crestinilor in evul mediu, cand a venit ciuma neagra in europa. S-au radicalizat, crezand ca este un pacat dat de Dumnezeu, au aparut autoflagelarea si extremismul, si au inceput sa omoare evrei in masa, blamandu-i pe ei pentru tot.

| cristimihailov a răspuns:

Citeste printre randuri:

Sanatate
Unitate
Generozitate
Iubire

Patrie
Unitate(din nou)
Libertate
Altruism

Continuu

Asta ai inteles?
Ca vad ca citesti si nu intra pur si simplu.

Sunt unii care cand ii vezi cum gandesc zici ca au batut cuie cu fata toata copilaria.

Ba prietene... dar tu ai spart lemne o viata cu fruntea. Bruce Lee e un vagabond pe langa tine.

| cristimihailov a răspuns (pentru FMC):

Pe threadul asta sunt doua maimute cazute din copac (haterul de fabio p1m cum il mai cheama si haterul relian).

Initial parerile lor nu valorau nimic cel putin pentru mine datorita modului de exprimare.

Acum si ei au decazut si parerea mea despre ei s-ar exprima in multe beepuri.

Dar ce ar trebui sa ne ingrijoreze este ca maimutele alea ne vor plati pensia la un moment dat.

Si cand te gandesti ca amandoi intorc pietrisul sa faca beton... ce castiguri ar putea sa aiba?

Maimutele se platesc in alune. Iar noi cucu pensie.

| relian a răspuns (pentru FMC):

La administratori le pasa de populatia RO nu de alte natii, sa traiasca ai tai bine si daca ai cu ce mai dai si la altii, deci mai dai nu-i chemi la tine in casa.Tu de ce nu-i chmei frate la tine ia vreo 3-4 din aia sa-i tii tu de mincare de dormit de tot, deci tinei tu nu sa-i tina statu din banii mei sia altora. Daca esti atit de cu multe pcte acolo sus iai pe toti la tine nu are nimeni nimic de obiectat, dar atita timp cit se folosesc banii populatiei atunci trebuie ca populatia unui stat sa accepte sau nu.Si romanii te asigur eu ca nor sa accepte pentru ca is vai mama lor, vorbesti sa nu adormi.Auzi la tine articolu lu papura voda,ia-l si bagatil undeva apoi baga-l in gura sa vezi cum suna laughing poate asa mai faci ceva pcte acolo sus cum spui.Iai la tine acasa pe banii tai pe barba ta citi doresti daca te tine sa te vad atunci cum e sa doarma cu nevastata in pat sau iubita ce ai,poate ca eu si imprumuti nitel ca doar omu are nevoie nu? laughing Asta la care articol intra folosirea in comun a unei femei,ma refer in RO adica pentru tine ca pentru arabi nu se pune legea asta la ei se practica,doar cai invers.Ei ce spui iei din astia la tine barbati mai ales, poate stai si tu ca aia nu zic nu, si copii daca ai mai ales copii ca la ei legea da voie. Dale mincare, dale de baut, tot ce au nevoie, dar numai nu-i du la munca ca poate te trezesti cu ceva bombe pe undeva laughing mai baga ceva articole din astea comuniste ca merg.

| cristimihailov a răspuns (pentru FMC):

Relian si tristul ala de labio... (autorul initial al acestu thread) pe zi ce trece demonstreaza cata risipa de energie sunt.

Uneori te intrebi cum de asemenea personaje traiesc. Cum de le-a permis societatea.

Suntem mult prea toleranti...

| FMC a răspuns (pentru cristimihailov):

Aia e. Si specimenele astea is si majoritare. Nu stiu de ce se agita atat toti trogloditii astia, nici macar refugiatii nu vor sa vina in gaura asta de tara.
Nu ma mai mira nimic oricum... media in Romania a IQ-ului e sub 100 si analfabetismul functional e 42% in randul elevilor... ce asteptari poti avea?

| Axely a răspuns:

Niste rude de ale mele au murit din cauza asta... unui atentat mai vechi... au fost singuri romani care au murit.

| T0T a răspuns (pentru FMC):

Ești așa deștept încât tu i-ai oferi un cuțit săracului care vrea să o înjunghie pe mă-ta. De asemenea primirea lor în masă e obligatorie dacă tot îi primești. De unde știi tu care e rău și care e bun? După ești acuzat de discriminări. Cred că ești copil sau mintea ta a rămas la acel stadiu. De asemenea zici că îi controlezi. Unde îi controlezi, în chiloți? Sau, le faci un control psihologic la fiecare? Ăia fug de acolo în grupuri extrem de mari. Le asiguri tu hrana și adăpostul ținându-i la graniță? Maturizează-te.

| FMC a răspuns (pentru T0T):

Multi din autorii ultimelor atentate, de care am auzit eu, erau cunoscuti deja. Sunt baze de date si pot verifica multi. Si nu verifici amanuntit pe toti, inclusiv copii si femei.
Hrana si adapost le asiguri si dupa granita oricum.
Mi se pare la fel de nerealista ideea asta ca si ideea primirii in masa.

| T0T a răspuns (pentru FMC):

Chestia e că nu numai atentatele sunt problema și tu crezi că chiar îi au pe toți în baza de date la câți sunt? Faza e că ei vin dintr-un mediu destul de necivilizat și chiar dacă nu sunt teroriști tot sunt predispuși să comită infracțiuni cum ar fi violuri, agresiuni și chiar și crime. Una e să ai completă responsabilitate față de ei cum ar fi la graniță și alta e să ai o responsabilitate mai mică, cum ar fi prin ajutoare sociale. Chiar și așa ca să trăiască cum trebuie au obligația să muncească. Desigur la cât sunt pupați în fund vorbesc strict teoretic cu "ar trebui".