Variaza in functie de capacitatea omului de a intelege cat mai mult ce este de fapt realitatea, concentrarea lui asupra unui anumit subiect, factorii negativi si pozitivi ce ii infuenteaza perspectiva asupra realitatii noastre, subconstientul germinat de nimicuri, sau putem lua si partea pozitiva...totul este relativ...
Debitand aberatii, oamenii se remarca in lume prin ceva...prostie...prostie la superlativ.
Exprimarea libera a gandurilor.
Deci da, poate fi considerata drept pretext pentru a spune numai tampenii.
Hi hi! My sentiments exactly .
Iar imi zici ca sunt barbat . Stiu sigur ca nu sunt . La asta sa nu-mi mai ceri dovezi ca vezi tu ce-ti iei pe spinare de la o fata .
Libertate in propria exprimare, fara teama ca X imi da in cap...da' cum nu-i asa, merem inainte cu debitatii
Salut...
Libera exprimare nu inseamna sa-ti exprimi gindurile ci sa ai curajul sa le impartasesti!
Sa spui cea ce simti fara a fi constrans intr-un anumit fel; libertatea de exprimare aduce cu ea si libertatea de ascultare, observ ca asculti debitari ce nu-ti plac, idea e: "de ce faci asta?"
Și acele inepții sunt utile, nu crezi? De asemenea, cine judecă dacă acele lucruri sunt inepții sau nu sunt? Adică dacă spun eu acum un lucru despre dragoste, prietenie adevărată și alte chestii, tu ai putea oricând să spui că sunt niște inepții, deși mulți probabil ar fi de acord cu mine. Multe lucruri nu acceptă un adevăr universal, ci doar unul subiectiv. Eu cred că libera exprimare e doar posibilitatea de a îi da oricui ocazia să-și spună gândurile, iar de noi depinde dacă vom considera acele gânduri inepții sau nu. De asemenea, cred că e un mod de a ne lărgi orizonturile, nimeni nu ar înainta dacă toți s-ar pune de acord cu o anumită idee și ar rămâne la ea.
Libera exprimare cred ca inseamna sa transmiti ganduri si sentimente fara frica. Si numai un pic de frica, adrenalina a spus fugi, deci iese exprimarea fugii, e si asta o forma de libertate, dar altfel.