| Lovepoison a întrebat:

Se poate ajunge la fericirea deplina? Cum?

12 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Se poate, dar nu cred ca in existenta fizica a noastra, ci la nivele superioare de existenta.

| Flav a răspuns:

Eu nu vreau fericirea deplina, eu vreau doar fericire.

| wales a răspuns:

Dpdv spiritual da; dpdv material nu.

| chelstone a răspuns:

Depinde cum percepi tu fericirea deplina, unora le place sa se taie cu lama.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Cum fiecare dintre noi percepem fericirea in sens unic, e posibil ca unii sa o fi gasit, sa mai fie si deplina.

Din pacate aia sunt internati pe la sectia de psihoterapie.

Răspuns utilizator avertizat
| nutepriveste21 a răspuns:

Da-mi definitia la,, fericirea deplina'' si-ti garantez ca o sa-ti spun cum sa o dobandesti!

| Just1dream a răspuns:

Fericirea exista pretutindeni, depinde doar daca sti sa o gasesti, sa o vezi. fericirea nu trebuie cautata in acele lucruri marete pentru cere trebuie sa depui mult efort si care par prea grele pentru a putea fi atinse. fericirea este un concept diferit pentru fiecare dintre noi la fel cum este si frumusetea, iar aceasta salasluieste in gesturile marunte. dupa cum se spune: "frumusetea e in ochii celui care priveste", la fel si starea de fericire este tot la latitudinea ta. poti sa o dobandesti prin credinta, apropiindu-te de bunul Dumnezeu sau prin orice alta metoda ce tie iti confera liniste sufleteasca. caci fara aceasta pace a inimii fericirea e tare departe

| ELLSSA a răspuns:

Prin reusite si sanatate, bunastare si iubire.

| TheStranger a răspuns:

Da, se poate ajunge la fericire deplina, primindu-l pe Isus in sufletul tau si iubindu-ne unii pe altii fara sa ne uitam la defectele celor din jur. happy

| Delicv3nt a răspuns:

FEricirea apsoluta? thinking Incearca marijoana, sau diesel.skanks! big grin

| nevermind_3854 a răspuns:

Acelasi raspuns il caut si eu.parerea mea este ca nu suntem capabili inca ( noi oamneii) sa atingem nirvana( fericirea absoluta)

Întrebări similare