| RAY a întrebat:

Se poate ajunge la iubire fara atractie sexuala fizica?

Răspuns Câştigător
| Foxyyyy a răspuns:

Toti folositi cuvantul ''frustrat'' cand nu e cazul. Daca nu iti place ceva, gata esti frustrat. Daca vorbesti mult despre un subiect anume, gata esti frustrat. Daca are multe curiozitati, ceea ce e bine, nu inseamna ca are frustrari.

22 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Da, normal, iubirea nu este conditionata de contactul sexual, omul se indragosteste de caracterul persoanei, contactul sexual doar mai pune o lopata...(sau poate o ia).

| Kalla a răspuns:

LOL.Esti obsedat.

| sublime89 a răspuns:

Da, dar nu e o iubire completa.

| RAY explică (pentru Kalla):

Adica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca da.
Spre exemplu, imi iubesc foarte mult familia (ma refer la mama, tata, sora) dar nu sunt atrasa sexual de ei in nici un caz.
La fel prietena din Coreea (ca sa nu crezi ca e doar in cazul familiei), imi dau lacrimile cand stiu ca nu ne vom vedea pentru o perioada mai lunga, dar nici nu se poate discuta de atractie sexuala.

| Kalla a răspuns (pentru RAY):

Adica esti un frustrat sexual.
70% din intrebarile tale se refera la sex.
Fara suparare.

| OOOLEOOO a răspuns:

Iubire fara atractie sexuala o intalnesti la frati tai, cei mai buni prieteni, parinti tai, copii tai, bunici [etc.]

O relatie de cuplu insa, nu poate exista fara atractie sexuala.
Deaia de fiecare data ne cuplam cu persoane de care ne place.

Nimeni nu te obliga sa le citesti

| RAY explică (pentru OOOLEOOO):

Adica daca nu isi place de cineva fizic nu va merge?

| OOOLEOOO a răspuns (pentru Kalla):

"Adica esti un frustrat sexual.
70% din intrebarile tale se refera la sex.
Fara suparare"

Sexualitatea este un subiect foarte important in viata noastra.
Niciodata nu sti prea multe in acest domeniu.
Multi ignora aceast domeniu, si efectul este ca peste 90% de cupluri sunt disfunctionale.

http://youtu.be/SEg2xz3zNsA

| Kalla a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Da dar el vorbeste despre asta chiar si daca nu vorbeste de vreo iubita a lui.
Cred ca se excita cand vorbeste despre sex, de asta pune atatea intrebari.
Din nou fara suparare Ray, spun doar ce gandesc si ce am invatat la psihologie.

Vrei ignor?

| Inferno a răspuns:

Nu.

Nu voiam sa-ti ranesc sentimentele.Cateodata nu imi tin gura in frau.

Dupa tine si freud era un frustrat sexual, faptul ca sunt curios nu inseamna ca sunt frustrat,desigur ca ma intereseaza sexul fara el nu as fi existat nici eu nici evolutia nu ar fi ajuns unde e,scopul nostru este sa ne inmultim, corpul nostru toate resurcele fizice, mentale il are pentru sex asta nu ai invatat la biologie? scopul tuturor animalalor este sexul, hrana, supravetuirea, hranirea puilor atat, restul sunt detalii

Bine, ai dreptate.Dar celelalte lucruri nu sunt doar detalii.Adica in viata spiritualitatea si sentimentele merita "un rol" mai important.Cel putin asta este ceea ce cred.

Voi crestini aveti setimente unde in ce basm

| Lizzu a răspuns:

Eu cred ca da.
Chestia e ca sentimentul iubirii, afectiunii e unul intim, profund, el nu tine cont de aparenta, de ambalaj, de fizic.

Poti ajunge sa iubesti pentru ca simti feeback si rezonanta din partea celuilalt, din partea sufletului celuilalt.
Sentimentele celor doi trebuie sa se suprapuna in acelasi moment ca sa fie reciproc si sa se nasca iubirea.

Dar cazurile astea sunt mai rare.
Cursul logic al evenimentelor ar fi : atractie fizica - atractie sexuala - iubire.

| Lizzu a răspuns (pentru Kalla):

Nu e vorba de sex aici.
E vorba de mai mult.

| Grigore666 a răspuns:

Da,dar nu e cu finalizare.

| Mihaela1964 a răspuns:

Da, e iubirea pura, cu mintea nu cu trupul.Cred ca e mult mai intensa decat cea fizica, mai profunda si mai devastatoare.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru RAY):

Nu are ce sa mearga, fiindca nici nu va incepe.

Atentie poate sa-ti placa si personalitatea, talentele, mentalitatea nu neaparat doar fizicul.Important este sa existe atractie.

Întrebări similare