Toti folositi cuvantul ''frustrat'' cand nu e cazul. Daca nu iti place ceva, gata esti frustrat. Daca vorbesti mult despre un subiect anume, gata esti frustrat. Daca are multe curiozitati, ceea ce e bine, nu inseamna ca are frustrari.
Da, normal, iubirea nu este conditionata de contactul sexual, omul se indragosteste de caracterul persoanei, contactul sexual doar mai pune o lopata...(sau poate o ia).
Eu cred ca da.
Spre exemplu, imi iubesc foarte mult familia (ma refer la mama, tata, sora) dar nu sunt atrasa sexual de ei in nici un caz.
La fel prietena din Coreea (ca sa nu crezi ca e doar in cazul familiei), imi dau lacrimile cand stiu ca nu ne vom vedea pentru o perioada mai lunga, dar nici nu se poate discuta de atractie sexuala.
Iubire fara atractie sexuala o intalnesti la frati tai, cei mai buni prieteni, parinti tai, copii tai, bunici [etc.]
O relatie de cuplu insa, nu poate exista fara atractie sexuala.
Deaia de fiecare data ne cuplam cu persoane de care ne place.
"Adica esti un frustrat sexual.
70% din intrebarile tale se refera la sex.
Fara suparare"
Sexualitatea este un subiect foarte important in viata noastra.
Niciodata nu sti prea multe in acest domeniu.
Multi ignora aceast domeniu, si efectul este ca peste 90% de cupluri sunt disfunctionale.
http://youtu.be/SEg2xz3zNsA
Dupa tine si freud era un frustrat sexual, faptul ca sunt curios nu inseamna ca sunt frustrat,desigur ca ma intereseaza sexul fara el nu as fi existat nici eu nici evolutia nu ar fi ajuns unde e,scopul nostru este sa ne inmultim, corpul nostru toate resurcele fizice, mentale il are pentru sex asta nu ai invatat la biologie? scopul tuturor animalalor este sexul, hrana, supravetuirea, hranirea puilor atat, restul sunt detalii
Eu cred ca da.
Chestia e ca sentimentul iubirii, afectiunii e unul intim, profund, el nu tine cont de aparenta, de ambalaj, de fizic.
Poti ajunge sa iubesti pentru ca simti feeback si rezonanta din partea celuilalt, din partea sufletului celuilalt.
Sentimentele celor doi trebuie sa se suprapuna in acelasi moment ca sa fie reciproc si sa se nasca iubirea.
Dar cazurile astea sunt mai rare.
Cursul logic al evenimentelor ar fi : atractie fizica - atractie sexuala - iubire.
Da, e iubirea pura, cu mintea nu cu trupul.Cred ca e mult mai intensa decat cea fizica, mai profunda si mai devastatoare.
AvalohAlyn întreabă: