Undele bionice ce formeaza campul bionic sunt ceva asemanator cu undele radio. Ele sunt transmise de creierul omenesc. Dar au frecvente diferite. Cam doi oameni din un milion - poate mai mult de un milin - au aceiasi lungime de unda bionica sau apropiata. Acestia pot comunica prin telepatie si isi transmit si acele ganduri, vise etc. Doar ca acestia pot sa fie departe unul de altul sau chiar aproape, nu se cunosc.
Da, este posibil. Este o latura a stiintei care nu este foarte studiata. Psihologic, s-ar referi la "visele lucide", atunci cand simti ca si cum visele se transforma in realitate, si exact aceleasi evenimente se intampla la aceasta persoana sau mai multe persoane, dar s-ar spune ca nu exista fapte reale sau mai exact stiintifice dovedite, observate, analizate, concluzionate. In acest moment, stiinta reala ar considera-o ca "pseudostiinta", iar unii ar considera-o ca "metafizica", unde se incearca sa se explice astfel de fenomene inexplicable, realitatea explicata altfel... de asemenea, ar include notiuni despre "suflete", fantome, demoni, ingeri, extraterestrii, "simulari de realitate" ca la matrix, diferite dimensiuni, etc.
Te gandesti la semnul infinit ca simbol, pe de-o parte este stiinta reala, pe cealalta parte este metafizica, pseudostiinta (adica, partile unde se curbeaza linia de infinit. Sunt diametral opuse, ce poate explica una, explica cealaltă, se întâlnesc rareori "la mijloc".
Pãi biocâmpul ãsta de care vorbiți, și undele bionice ce ar permite telepatia ( sau astfel de vise), tot din bacterii au evoluat?!
Nu se poate si acelasi vis si acelasi timp cred ca deja e prea mult.Probabilitatea sa se intimple asa ceva cred ca este de 1 la toata populatia globului sau poate la cateva planete.
Nu am auzit asa ceva,dar mai stii poate ca o fi,desi cum am spus deja e prea mult.
Sa ai ginduri asemanatoare, chiar in perioade asemanatoare mai merge, dar nu la secunda, nu la minut, ora.
Dar si gindurile nu-s identice, desi duc la acelasi rezultata.Ma refer aici al oameni care desi erau separati de distanta, au descoperit chestii cam in acelasi timp, dar nu asa la secunda cum intrebi tu si totu exact la fel.