S-a creat deja. https://bit.ly/30AZDCA Sunt si proteze conduse de creier. Si, da! Exista robot trimis pe Marte (sub forma de masina) din 2012: https://bit.ly/3gCXiMX Si normal ca este o intarziere a executiei. Undele se propaga mai greu decat lumina.
Poate nu s-a descoperit încă un sistem de transmitere a datelor mai bun?
O clona e posibil. De fapt multi insi nu au suflet, sunt clone create in laborator si in trecut erau folosite clonele sa se joace cu noi de-a razboiul, ei sa ne navaleasca, noi sa neaparam „sfanta credinta„ stramoseasca, adica Minciuna straveche in dualitate stapanii sistemului au nevoie de motivatii pentru a starni conflicte soldate cu decese.Eu stiu in urma vizionarii sesiunilor de hipnoza regresiva.
Viteza de trasmitere a datelor este limitata de viteza luminii... Deci ca sa inventezi un sistem mai rapid ar trebui mai intai sa reinventezi universul.
Normal ca se poate. Lagul e cam de 8 minute. Solutia nu e asta, solutia e sa fie programat sa faca el singur ce trebuie acolo.
Evident ca pe Marte NU!
sunt in medie 20mins delay intre pamant si marte, depinde de pozitia pamantului fata de Marte
cat de sisteme de transmitere a datelor... exista o idee, dar inca nu poate fi exploatata, se numeste quantum entanglement si are potentialul de a face comunicatie instantanee intre doua puncte oriunde in univers, insa suntem departe, departe de o a putea exploata
Asemenea roboti exista deja.
Singura problema ar fi timpul foarte lung de propagare a undelor electromagnetice (radio) intre Pamant si Marte (viteza egala cu viteza luminii), timp care depaseste 8 minute intr-un sens. Asta ar insemna ca, "robotul" vede o groapa in fata lui si transmite imaginea pe pamant, de unde primeste comanda pentru miscare de ocolire sau de oprire. Comanda de raspuns ajunge inapoi la robot peste un sfert de ora, timp in care deja a cazut de mult in groapa...
Da ar fi foare genial daca s-ar putea face deja asa ceva ar cred ca ar merge putin in lag ca este distanta
SelenaTpu întreabă: