Dumnezeu la inceput a creat cerul si pamantul si animalele si copacii. Dumnezeu a creat si lumea ingerilor care se afla in Rai. El este Atotpurtenicul si pretutindeni, pe acest inger i-a numit Lucifer pentru ca i-a dat in grija gradina Raiului Lui si Lucifer nu ascultat de Dumnezeu si a fost si este impotriva Lui, Vroia sa fie in locul LUI si sa fie mai sus decat stelele lui Dumnezeu. Biblia spune,, Motivul acestei căderi se găsește în versetele 13 și 14: „Tu ziceai în inima ta: «Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi ședea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănopții; mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.»" Aceasta a fost întotdeauna dorința lui Satan – să fie Dumnezeu – și este chiar ispita pe care a folosit-o în Grădina Eden să o facă pe Eva să nu asculte de Dumnezeu: „Veți fi ca Dumnezeu." (Genesa 3.5). Dumnezeu atat de mult a iubit lumea ca trimis pe cel mai de pret pe Fiul Sau isus ca sa moara pe cruce pentru pacatele intregii lumii si inclusiv si pentru tine la Golgota a varsat atat de scump sangele ca tu sa ai viata vesnica. Isus are un suflet ata de mare, s-a sacrificat pe cruce si asta inseamna te iubeste si nu este rau. Lucifer este SATANA care este dusmanul omanenilor si a lui Dumnezeu care ne vrea in Iad pentru itotdeauna si este loc de tortura si chin vesnic. Isus te vrea in Rai pentru ca te iubeste cu o iubire fara de sfarsit. Isus este calea care duce spre viata vesina, adevarul si viata. vino la isus pana cand nu este prea tarziu!
Eu sunt de aceeasi parere cu @ghimpeledincoasta, dar pana la urma, fiecare crede in ce vrea. Eu am un fel de "motto" : somepeople believe in God, I believe in Music!
Ghimpeledincoasta, in biblie zice " ferice de cei care nu au vazut si au crezut". app. ai impresia ca tot ce faci e pe meritul tau? numai Dumnezeu a facut tot ce e bine pentru tine. nu ai nici un merit,. nici tu nici altcineva...si noreligion, isus nu e diavolul, raspunsul o sa il gasesti chiar tu in biblie, tu doar cauta
Lucifer se numea pe cand era un inger de asta in latina inseamna stea. el a pacatuit si a fost pedepsit si atunci a fost numit satan. nu e iisus!
Nu Isus nu poate fi Lucifer, doar in Biblie spune ca Isus este fiul Lui Dumnezeu