1) imunizarea de grup
2) virusurile n-au mai fost atat de virulente/contagioase
Biblia asta seamana mult cu PSD-ul, stau niste mustaciosi la geam, asteapta sa se desfasoare totul, iar la final, daca e bine, spun ca ei au controbuit, daca e de rau, dau vina pe opozitie.
Eu cred ca trebuie sa fii chiar retardat, sa pui in discutie divinitatea, intr-un subiect pur stiintific.
Stiinta reprezinta adevarul, credinta e doar in capul unora, si nu poate fi demonstrata.
Sigur, Dumnezeu a creat vaccinuri, tratamente si proceduri medicale. Dubios ca pe masura ce oamenii nu-l mai pupa atat in fund, cu atat acestea sunt mai multe si mai bune.
Da, dar sunt incapabile sa opreasca vreo epidemie. E o intrebare capcana. Ai intrat in capcana.
Pai e demonstrata. Spune-mi ce vaccin, ce tratament a oprit vreo epidemie.
Gripa spaniola nu a fost atat de virulenta?
Daca o dai cu imunizarea de grup, acolo e mana Lui Dumnezeu.
Ii contrazici pe toti cei care iti raspund.Ai pus intrebarea pentru ca apoi sa fi Gica Contra? Sau doar asa ca sa te aflii in treaba? Sau oi fi cumva speriat de bombe? Eu nu-ti raspund pentru ca, oricum tu o s-o tii pe a ta
Realizezi ca la epidemie se ajunge doar cand nu exista tratament sau vaccin?
Sunt atatea vaccinuri functionale, care au dus aproape la disparitia unor boli. Cate epidemii de tuberculoza ai vazut? Sau de hepatita B?
Daca tu vrei sa crezi ca Dumnezeu se joaca cu soldatei pe pamant, aduce pandemii, apoi face pe eroul si sterge rahatul pe care tot el l-a facut, nu ai decat. Dar lasa-ne pe noi, astia care ne ghidam dupa alte indicii, sa ne jucam de-a oamenii destepti.
Doamne ajuta!
Nu vaccinul a oprit epidemiile ci Dumnezeu care a facut sistemul imunitar. Vaccinul e facut tot din ce a facut Dumnezeu. Omul nu controleaza sistemul imunitar ci Dumnezeu.
Joaca-te in continuare.
Se imbolnavesc si in prezent oameni de tuberculoza si hepatita B si se si moare de aceste infectii. Asadar vaccinul nu opreste nici o infectie.
Incheiasem subiectul, coie.
Vezi-ti de scripturi, ca nu esti din realitatea asta.
Te las sa crezi in basme.
2 Timotei 4:3, 4:"3. Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci - dornici să-şi desfăteze auzul - îşi vor grămădi învăţători după poftele lor,
4. Şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme."
Medicina nu poate opri nimic la ora actuala pentru ca se afla de abia la inceput,sau mai bine spus omul nu conoaste toate piesele din organism de la A la Z,nu stim tot nici pentru organele mari,vizibile,pentru cele microspcopice cine stie daca vreodata vom sti.
Atunci cand cunosti toate piesele dintr-o masinarie,stii cum functioneaza si ce face fiecare piesa in parte,orice probleme poate fi rezolvata.
Ca urmare molima sau cum zic unia nu poate fi stopata de om inca. Orice organism are o anume forta cu care se dezvolta,deci atinge un maxim,dupa care slabeste si revine la minim.
Orice organism,sau organisme la nivel global nu pot fi distruse in toalitate,ca urmare orice bacterie sau ciuperca nu va putea distruge o alta specie,unele organisme vor capata rezistenta,ca urmare acea molima va pierde lupta atunci cand va elimna organismele slabe si asa mai departe.
Speciile de pe planeta nu dispar ca urmare a unor molime epidemii,niciodata nu sa intampla asa ceva.
Dzeu n-a facut nimic pentru ca nici nu avea cum. Daca e sa o luam pe asta cu religia Dzeu in primul rand nu ar da epidemii,pentru ce? Daca el ar da o epidemie cum spui,nu vad rostu de ce dupa ar curmao,pentru ce sa o opreasca?
Dzeu este sefu,el ar face toate,deci daca e sa apara o molima aia nu vine de la cuc bau,vine de la Dzeu,dar avand in vedere ca dzeu nu poate da molime,am arata de ce, atunci inseamna ca el nu exista.
Deci epidemiile ce spui sau oprit singure, de cele mai multe ori pentru ca nu au fost destul de virulente, alteori cand au fost, tot sdau oprit cand na mai avut puterea sa elimine organisme, cand organismele atacate au devenit ele rezistente.