| Meme10Memu a întrebat:

Se stie ca radonul este un gaz ce se gaseste pretutindeni la suprafata solului in diferite concentratii si ca este cancerigen, fiind impotriva formarii armonioase a unui ADN compatibil cu viata biologica. Fara un creator inteligent ar fi fost imposibila formarea primei celule vii.

Cum comentati?

4 răspunsuri:
| MireP a răspuns:

In urma cu 3000 de ani lumea se uita la fulgere si zicea ca Zeus e nervos si ii pedepseste.

Asa si tu, in lipsa unor cunostinte la care nu avem acces inca, apelezi la supranatural sugerand ca e singura solutie.

| Meme10Memu explică (pentru MireP):

Se stie ca radiatiile produc mutatii incompatibile cu viata, adica destructureaza celula vie.

Asa ca mai documenteaza-te inainte sa dai raspunsuri din astea.

| MireP a răspuns (pentru Meme10Memu):

Ai idee cand a aparut viata pe Pamant? Si in ce concentratii era radonul atunci? Sau alte gaze?

Nu cred ca ai studiat atat de departe, pentru ca pe tine de fapt nu te intereseaza adevarul.

Colegule habotnic, chiar si teoria ca viata pe Pamant a fost insamantata de civilizatii extraterestre e mult mai plauzibila decat existenta Dumnezeului Biblic.

Iar eu chiar am citit toata Biblia. Dar tu?

| Meme10Memu explică (pentru MireP):

Concentratia radonului era chiar mai mare, tinand cont de timpul de dezintegrare radioactiva, perioada de injumatatire.

Nu exista nici o dovada ca ar exista vreo civilizatie extraterestra in univers.

Chiar si teoretic, este exclus ca vreo civilizatie extraterestra sa fi adus viata pe pamant.
Spun asta pentru ca celula vie este un mecanism complex din care daca lipseste o singura
componenta esentiala, celula moare sau se descompune. Asadar, toate componentele primei celule vii, au aparut simultan si nu treptat. Doar o fiinta precum Iehova Dumnezeu, din Biblie ar fi putut face asa ceva
deoarece Iehova a creat materia, universul si pamantul.

Am citit intreaga Biblie si am si studiat-o.

De exemplu, in Biblie se vorbeste despre ADN. Stiai asta?

Pentru mai multe informatii poti vizita siteul www.jw.org.