Este o trăsătură. Poate fi luat ca și talent, atunci când e bine dezvoltat și folosit cu atenție. Sunt perosane care pot fi numite "talentate" în a face să râdă și a binedispune pe toată lumea. E ceva plăcut.
Un talent este să faci pe alți să râdă. Desigur că șimtul umorului este o trasătură a oamenilor inteligenți. deoarece anumite glume pot fi interpretate greșit și-ți trebuie inteligență ca să îți dai seama dacă sunt glume inteligente sau nesărate
Sarcasmul are legatura cu inteligenta, dar nu toate glumele sunt sarcastice desi nu toti care au umor sunt inteligenti, tine de creativitate mai mult
1. Conform DEX Inteligent inseamna logica si cunostinte si as adauga eu creativitate. 2. Cauta pe internet de ce rad oamenii. Eu personal la un moment dat puteam sa fac pe oricine sa rada. Nu exista "talent" Nu inteleg ce intelegi prin talent
1. Conform DEX Inteligent inseamna logica si cunostinte si as adauga eu creativitate. 2. Cauta pe internet de ce rad oamenii. Eu personal la un moment dat puteam sa fac pe oricine sa rada. Nu exista "talent" Nu inteleg ce intelegi prin talent.
Numai oamenii/ struții super inteligenți îl au dezvoltat într-un mod aristocrat și adevărat.( ca mine)?
Este o trasatura, un talent
nu trebuie sa fii inteligen sa ai simtul umorului, cunosc oameni care sunt gunoieri si au simtul umorului
Nu poti critica pe cineva, daca nu ii stii istoricul.
Este trist ca unii ajung sa ocupe astfel e pozitii, chiar daca ele sunt necesare.
AvalohAlyn întreabă: