Nici un prost nu realizeaza ca este prost. Daca realizeaza acest lucru, incepe sa faca schimbari si atunci nu ramane in acest stadiu.
Afirmatiile de acest gen le face orice om destept in momentul in care considera ca nu are destule satisfactii in viata actuala, atunci cand nu este apreciat. Eu iti spun ca tu vei avea in permanenta aprecierea mea si daca va fi sa faci un club pentru "prosti" ca tine, atunci eu vreau sa fac parte din clubul tau. De ce? Pentru ca de la "prostii" ca tine am foarte multe de invatat.
Ai gresit categoria.nu esti prost si nici n-o sa gasesti prea multi fani club- bro pe aici. nu -ti dau stupid la ce-ai spus mergand pe considerentele de mai sus si pe premiza ca suferi o usoara depresie sau ai bagat aer in vreo sticla de teachers.gi'me a break man! respect man!
M-as fi inscris in clubul tau, ma recunosteam in afirmatiile tale dar.am intrat in alt club in care majoritatea avem aceleasi principii. Sper sa gasesti pe cei care iau in serios problema.
Ai toata viata inainte ca sa faci acum alegerea cea buna.Nimic nu este batut in cuie.Nici macar destinul.Curaj! Mira
Nu pot face parte ''din clubul tau'', insa te pot ajuta c-un sfat, lamurire, recomandare, ''amic de confesiune'' pe privat sau aici, daca asta te va face sa te simti mai bine; cluburile astea virtuale sunt menite doar sa-ti ofere impresia ca esti sustinut, mai indicat e sa oglindesti cum de s-a ajuns aici, ce e de facut si pe cine te poti baza ca sa construiesti ceva spre viitor; inchei c-un citat foarte frumos ( si controversat ) care pe mine sincer ma ajuta cand sunt in stari de angoasa si melancolie :
Octavian Paler
''La urma urmei, lumea e plină de rataţi. Câţi ar putea spune că şi-au văzut împlinite toate aşteptările? Poate, e chiar o lipsă de modestie să declari: sunt un ratat! ca sa devii "ratat" trebuie sa fi avut niste visuri inalte, niste ambitii mari. ''
Aprecierile le las sa le faci tu, sper sa intelegi pozitiv replica
Sper sa-ti revii, Flav
Nu cred ca poti fi sigur ca ai ales prost in viata. Nu ai de unde sti cum ar fi fost daca alegeai altfel din moment ce nu ai trait altfel (putea fi mult mai rau). Deci fruntea sus - toate alegerile tale au fost cele mai bune! Scuze daca am gresit!
Hai omule nu fi asa, toti mai "parcam" aiurea la un moment dat... Asa e viata, cateodata e de 2 lei. Si eu am facut multe tampenii in viata, uneori am regretat, alteori am ras. In ultimul timp, doar rad... E bine sa-ti pastrezi macar un gram de speranta, stii vorba optimistului: se poate si mai rau de-atat!
Nu stiu ce problema ai tu acum, dar seriozitatea ta ma uimeste! Parca nu esti tu. Inveseleste-te, pana la urma, si maine e o zi!
O seara buna!
Ai invatat ceva din alegerile prost facute? Eu m-am uitat din curiozitate in dex si, intr-adevar e cum credeam. Uite la ce ma refer: cast, cinstit, feciorelnic, fecioresc, inocent, lucrător, modest, neprefăcut, neprihănit, nevinovat, ordinar, popular, pudic, simplu, sincer, umil, virgin, virginal. Deci ai multe alte calitati, nu fii trist. Fruntea sus BRO
Ma aflu in clubul tau, ori de cate ori alegeam ceva, mereu trebuia sami para rau de ce faceam, offf.
Va multumesc si-mi iau angajamentul ca ma voi destepta, pentru a nu va dezamagi. Si pentru urmatorul cincinal, am sa-mi maresc si fun-clubul si o sa fim multi proti care se desteapta Si de asemenea, mea culpa ca am avut aroganta sa ma proclam sigur prost, fara sa va cer voie. In mod normal, trebuia un prezidiu, care sa judece si sa-mi ofere si diploma de prost. Cum acest prezidiu a lipsit, titlurile ce mi le-am arogat, devin nule si neavenite. Dat-mi un pumn in cap, sa-mi treaca dreak
Al vostru prost BRO
Al nostru esti si nu te dam esti cu mult mai valoros decat m-am putut gandi, Noapte buna pe curand.
Si eu am facut multe gresli de care imi pare rau dar nu le regret.nu mai pot da timpul inapoi sa le indrept, dar privesc cu optimism, am multe visuri pe care mi le-as dori sa le indeplinesc si pentru asta viata merge inainte si voi lupta sa am un viitor frumos.in loc sa te plangi mai bine fa ceva pentru tine, sa-ti fie bine, nu poti sa te lasi batut.pana la urma de asta nu suntem perfecti si gandeste-te ca nici tu nu poti fi. dar viata e frumoasa daca stii s-o faci sa fie.
Bravo! esti pe drumul cel bundaca iti recunosti problama... filosofia si psihologia, cu "mica" exagerare merg mana'n mana... iar daca filozofii n-ar pune intrebari cu ce sa-r ocupa stiinta...
Nu stiu cine face parte di clubul tau, nici nu ma interesaeza, dar as veni si eu daca ma pimesti...
Jj eu st 'prost'), baga-ma in club... orkm totta ziua stau pe TPU j mekiuri de cs:X:X, bro da-mi id taw daca vrei
Ce se inghesuie lumea! Mai ai un loc si pentru mine?
Din afirmatia ta, inteleg ca nu esti in cel mai bun moment al vietii...insa daca ai facut alegeri gresite, asta nu inseamana ca esti un "prost"(stii si tu asta, dar fie vorba intre noi, ce-ti mai place sa faci pe victima sa te consoleze fetele ), daca erai, nu ai fi reusit sa ajungi la aceasta concluzie(ce ai facut corect sau nu, si asta necesita putina gandire). Oricum, si asa inconjurat de "mistere", eu cred ca ai cateva realizari, dar esti intr-o pasa proasta si asta te face sa fii asa aspru cu tine...si schimba-ti atitudinea, ca esti de nerecunoscut!
Be cool bro! \m/
Daca ai ales totusi si ceea ce trebuia, inseaminea ca nu esti suficient de prost Ma regasesc si eu in clubul asta, dar nu o recunosc tot timpul
Fac si eu o umila cerere de primire in acest club. am motivele mele bine intemeiate, pe care nu le voi spune aici, pentru ca sigur m-ati alege "seful clasei", "prostul prostilor", s. a. m. d, si nu mai vreau munca de conducere, sa raspund eu de toti prostii!
ps trebuie sa platim si cotizatie? ne dai diplome, adeverinte, ceva?
daca fac o combinatie/legatura intre declaratia mea si ceea ce spune lia rezulta ca sunt un tip foarte destept... brrrrr, ma sperie lucrul asta...
Dragule, clubul prostilor daca s-ar inventa intr-adevar cred ca, n-ar incapea toata lumea in el (fie ca face cerere cineva, fie ca este inscris din "oficiu) pentru ca, nu exista om care sa nu fi luat vreo decizie gresita la viata lui. Daca tu ai hotarat ca, vrei sa ai un club cu "prosti" la nivel de TPU, cred ca o sa am placerea sa-ti tin companie, daca inscrii si pe cei care deja considera ca s-au "desteptat" (adica s-au trezit in asta dimineata)intre timp.
Sigur ca vrei sa storci un compliment de la noi pentru ca, prea ti s-au inecat toate corabiile in decurs de cateva ore. Tu stii mai bine decat noi ca, un prost nu recunoaste niciodata acest lucru pentru ca nu are capacitatea de a-si da seama cum e sa fii altfel decat este starea lui naturala. De ce? Pentru ca doar un om destept isi da seama cand a facut o prostie si atunci se categoriseste ca atare. Un prost insa n-a fost destept niciodata si nu poate avea un asemenea regret si nici un asemenea concept. Eu vreau sa-mi raspunzi daca locul meu este asigurat in club pentru a nu ma bate cu toate fetele frumoase care se vor inghesui sa-ti tina compania.
Curaj maine te vei "destepta " si tu si va fi din nou soare pe ulita ta. Multa bafta, sanatate si vointa pentru a persevera si a reusi in ce-ti propui sa faci de maine incolo.
Ma bag si eu in club. dc sunt proasta.ca fac munca altora pentru te miri ce si cand ajung acasa, persoana de langa mine se comporta ca si cum as veni de la plimbare, si nu de la 12ore d munci.
Nu esti prost! Te dezmierzi! Eu sunt prost (sub acoperire)! Vreau sa fac parte din clubul tau pentru ca esti maxim de amuzant. Nu cred ca ai facut alegeri proaste. Cred din nou ca vrei aplauze. As putea sa-ti dau un exemplu de prost(cunostinta comuna), dar ma pun astia sa-mi cer scuze si stii ca ficatul meu nu suporta. E un domn... oricum.
anonim_4396 întreabă: