Nici un prost nu realizeaza ca este prost. Daca realizeaza acest lucru, incepe sa faca schimbari si atunci nu ramane in acest stadiu.
Afirmatiile de acest gen le face orice om destept in momentul in care considera ca nu are destule satisfactii in viata actuala, atunci cand nu este apreciat. Eu iti spun ca tu vei avea in permanenta aprecierea mea si daca va fi sa faci un club pentru "prosti" ca tine, atunci eu vreau sa fac parte din clubul tau. De ce? Pentru ca de la "prostii" ca tine am foarte multe de invatat.
Asta e cea mai tare faza: sa se inghesuie toata lumea in clubul "Sunt un prost"
eu nu te cunosc, nici nu stiu ce decizie gresita ai luat, dar vreau sa stii ca in viata, numai moartea nu are rezolvare. Si tu n-ai murit nu? :-s
Buna, Bro sa stii ca eu te sustin si te inteleg cu totii mai facem greseli dar asta nu dovedeste ca esti prost.eu as vrea sa ma alatur clubului tau daca mai am loc.si stai linistit nu toti suntem usi de biserika
ByeElly
Dragule cand vei intalni pe cineva care a facut in toata viata sa numai alegerile corecte, persoana respectiva trebuie urgent impaiata si expusa la Antipa langa maimuta cu fundu rosu de la intrare, asa ca antiteza, alfa si omega sau de unde se presupune ca am inceput si omul perfect! Indiferent cat de mare avem IQ-ul tot prosti vom muri pentru ca:
- nu stim de ce murim
-si nu stim ce este dincolo.
Deci clubul tau este intreaga omenire fara nici un fel de discriminare, si mai este un lucru nemaipomenit de bun ca prostia nu doare, ca leac oricum nu are si apoi iti dai seama ca urletele noastre s-ar auzi pana in capatul Caii Lactee! Cu drag Gabi!
anonim_4396 întreabă: