anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint un prost. Si pentru ca nu-mi place singuratatea, mi-am facut club. Cine face parte din clubul meu? Va rog sa si argumentati. Incep eu. In viata am facut numai alegeri proaste. Rareori am ales ce trebuia.

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Nici un prost nu realizeaza ca este prost. Daca realizeaza acest lucru, incepe sa faca schimbari si atunci nu ramane in acest stadiu.
Afirmatiile de acest gen le face orice om destept in momentul in care considera ca nu are destule satisfactii in viata actuala, atunci cand nu este apreciat. Eu iti spun ca tu vei avea in permanenta aprecierea mea si daca va fi sa faci un club pentru "prosti" ca tine, atunci eu vreau sa fac parte din clubul tau. De ce? Pentru ca de la "prostii" ca tine am foarte multe de invatat. happy

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti prost! Te dezmierzi! Eu sunt prost (sub acoperire)! Vreau sa fac parte din clubul tau pentru ca esti maxim de amuzant. Nu cred ca ai facut alegeri proaste. Cred din nou ca vrei aplauze. As putea sa-ti dau un exemplu de prost(cunostinta comuna), dar ma pun astia sa-mi cer scuze si stii ca ficatul meu nu suporta. E un domn... oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Silvio nu dam diplome ca sintem prea prosti sa le putem concepe rolling on the floor
Mariana ai loc fireste, chiar ma bucur ca vrei sa fii alaturi de mine blushing
Crucified-Countess stiu ca esti suparata, o sa se rezolve
Julian domnul de care zici e prost sadea, ala are nevoie de clubul lui rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Shery scriu deci exist rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Elly4all este loc berechet big grin

| annagabi a răspuns:

Dragule cand vei intalni pe cineva care a facut in toata viata sa numai alegerile corecte, persoana respectiva trebuie urgent impaiata si expusa la Antipa langa maimuta cu fundu rosu de la intrare, asa ca antiteza, alfa si omega sau de unde se presupune ca am inceput si omul perfect! Indiferent cat de mare avem IQ-ul tot prosti vom muri pentru ca:
- nu stim de ce murim
-si nu stim ce este dincolo.
Deci clubul tau este intreaga omenire fara nici un fel de discriminare, si mai este un lucru nemaipomenit de bun ca prostia nu doare, ca leac oricum nu are si apoi iti dai seama ca urletele noastre s-ar auzi pana in capatul Caii Lactee! Cu drag Gabi!

| dorin_9571 a răspuns:

Jj eu st 'prost'laughing), baga-ma in club... orkm totta ziua stau pe TPU j mekiuri de cs:X:X, bro da-mi id taw daca vreibig grinwinking