Sado-masochismul nu este semn de eroism.Imagineaza-ti ca astfel am avea o statuie pentru fiecare emoulau care-si taie venele.
Suprimarea propriei vieti este consecinta celor doua actiuni, astfel incat modalitatea prin care o faci nu are decat o relevanta minora si numai pentru tine- te sinucizi fara sau cu suferinta fizica si/sau psihica. Tot un act de lasitate...cu o tenta psihotica in ultima varianta.
Sinuciderea nu este un act de lasitate. Uneori poate fi confirmarea faptului ca sinucigasul chiar e complet non-tangential cu mediul in care traieste. Exista sinucideri cauzate de o cronica lipsa de intelegere a lumii, sau de plictiseala, sau de simpla incapacitate de a integra intr-o lume cu mult pervertita din toate partile, unde sinucigasul e piesa aceea din puzzle care nu se prinde nicaieri bine, din pricina ca e din cu totul alt aluat.
Aberezi.Tortura nu are nimic eroic in ea, daca ti-o faci singur.De fapt,ii zice autoflagelare.Da, esti badass daca suporti durerea, dar asta luat singular.Dar nu e eroic sa te torturezi, ca sa simti durere infernala, iar apoi sa mori.
Auzi,Arthur Ford, poate ca ar trebui sa o lasi mai moale cu psihologia ca nu te prea pricepi. Insisti numai pe un singur lucru, dragoste, si tot ce tine de ea ...cred ca tu ai probleme cu asta, nu Cioran.
Bai hatetard ia intereseaza-te si tu si vezi ce zice statistica, care e primul motiv pentru suicid, eu vorbeam statistic, eu nu am nicio problema de nici macar un fel:d sunt allways happy si nu smokez:d
Poate ca ar trebui sa verifici mai putin statisticile si mai mult comenturile. Eu vorbesc de faptul ca tu te axezi pe dragoste, deci doar pe jumatate din intrebare. Dar sa raspunzi la intrebare...
Nici macar nu stii sa insulti si te apuca psihologia cu Cioran, dar de fapt el se refera la faptul ca tu nu te concentrezi pe intrebare ci ii insiri un motiv de a te sinucide si te invarti in jurul lui ca un caine in jurul cozii.
Nu, cine crede ca este bine sati ei viata ar trebui sa mearga sa consulte un doctor inainte de a face acel lucru
Choasmakerangel întreabă:
LisaJulie întreabă: