Nici vorba. Oricat de homosexual ar fi, tot ii va trece mai repede timpul stand langa o fata frumoasa decat tinand mana pe o soba incinsa. Garantat.
Un mare filozof contemporan zicea: orice pasi superbi de dans ar face Fred Astaire, Ginger Rogers ii face la fel de bine, dar pe tocuri cui si cu spatele...
Womanz rulz!
Nu orice barbat zice chestia asta...imi placi, ca esti de acord.
so, feel like dancing?
Nu orice barbat danseaza ca mine
Ai incercat si pe tocuri?
Mah! Te calc pe adidasi!
Vroiam sa zic ca doar cine stie sa danseze bine, ca moi, apreciaza cum trebuie o partenera de vals diafana...
Glumeam, mah!
nu ai cum sa ma calci, ca sunt pe poante.
Si eu sunt pus pe poante, si am si suspensorul plin
Einstein gresea. Daca eu stau o ora langa Emma Stone,fi sigur c-am sa stau si mai mult, ca nu ma dezlipesc eu asa usor, din fata unei asemena fiinte mirobolante.Si daca imi dai manusi, iti tin mana pe soba mai mult, ca-s boss reptilian si imi reglez temperatura.
Cam asa-i! dar el vorbea despre cei care au inclinatii normale, spre fete; de cei, acum sa te citez, ''cu garda inversa'', nu si-ar fi imaginat c-or sa ajunga intr-un nr atat de mare!
N-ai incercat si tu sa vezi daca avea dreptate? Aia cu gagica la mine nu-i adevarat ca eu mai putin cu chat-ul si privitul ochi in ochi, aia pe soba trebuie sa prind pe cineva sa-i parlesc cu*rul (la propriu )
Obisnuiesti sa parlesti funduri?
Du-te ma, ma faci poponaut?! N-ai vazut ce blonda mkiam tras? Pai daca-i de dama bine nu zicem nu. Parlesc tot ce prind, mai stau acu sa fac figuri...
Daca ti-ai tras o blonda...esti destept.