| Vizitiul a întrebat:

" Stai un minut cu mana pe o soba incinsa si ti se va parea c-ai stat o ora. Stai o ora langa o fata frumoasa si ti se va parea c-ai stat un minut. Ei, asta-i relativitatea! "
[Albert Einstein]

Sa inteleg ca un boxer cu garda inversa (homosexual) poate submina teoria lu' Albert?

17 răspunsuri:
| madu1295 a răspuns:

Cam asa-i!hee hee dar el vorbea despre cei care au inclinatii normale, spre fete; de cei, acum sa te citez, ''cu garda inversa'', nu si-ar fi imaginat c-or sa ajunga intr-un nr atat de mare! oh go on

| CoquineNoire a răspuns:

Stai cu ochii pe ceas...si ti se pare ca trece o vesnicie.
damn!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CoquineNoire):

Un mare filozof contemporan zicea: orice pasi superbi de dans ar face Fred Astaire, Ginger Rogers ii face la fel de bine, dar pe tocuri cui si cu spatele...
Womanz rulz!

| CoquineNoire a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu orice barbat zice chestia asta...imi placi, ca esti de acord.
so, feel like dancing?big grin laughing

anonim_4396

Nu orice barbat danseaza ca minewinking

| Dumnezău a răspuns:

Einstein gresea. Daca eu stau o ora langa Emma Stone,fi sigur c-am sa stau si mai mult, ca nu ma dezlipesc eu asa usor, din fata unei asemena fiinte mirobolante.Si daca imi dai manusi, iti tin mana pe soba mai mult, ca-s boss reptilian si imi reglez temperatura.

Ai incercat si pe tocuri?hee hee

anonim_4396

Mah! Te calc pe adidasi! laughing
Vroiam sa zic ca doar cine stie sa danseze bine, ca moi, apreciaza cum trebuie o partenera de vals diafana...

Glumeam, mah!
nu ai cum sa ma calci, ca sunt pe poante. tongue

anonim_4396

Si eu sunt pus pe poante, si am si suspensorul plin rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai incercat si tu sa vezi daca avea dreptate? Aia cu gagica la mine nu-i adevarat ca eu mai putin cu chat-ul si privitul ochi in ochi, aia pe soba trebuie sa prind pe cineva sa-i parlesc cu*rul (la propriu big grin)

| Vizitiul explică (pentru anonim_4396):

Obisnuiesti sa parlesti funduri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te ma, ma faci poponaut?! N-ai vazut ce blonda mkiam tras? Pai daca-i de dama bine nu zicem nu. Parlesc tot ce prind, mai stau acu sa fac figuri...

| Vizitiul explică (pentru anonim_4396):

Daca ti-ai tras o blonda...esti destept.

regis
| regis a răspuns:

Nici vorba. Oricat de homosexual ar fi, tot ii va trece mai repede timpul stand langa o fata frumoasa decat tinand mana pe o soba incinsa. Garantat.

| harciog a răspuns:

Drept sa spun prima data m-am gindit la rasa canina boxer.

| shadovv a răspuns:

Nu stiu, caci nu am aplicat experimental teoria lui Albert. Forever alone...