Nu e cazul să devii ofensivă. Doar discutam, să treacă timpul.
Orice afirmaţie, mai ales una controversată, trebuie să poţi să o susţii cu argumente, cu dovezi, cu surse credibile.
Dacă ţi-aş spune că recent am fost vizitaţi de extratereştri, iar în găuri negre s-au descoperit unicorni şi ciuperci, m-ai crede pe cuvânt?
Sursa postată de tine doar contrazice cele afirmate de tine mai sus, nu le susţine.
Nu ştiu ce şi unde ai citit sau ai crezut că ai citit, dar e o abureală. Poate era un roman SF, ceva, căci nu văd vreo publicaţie serioasă să tipărească astfel de elucubraţii.
Afirmaţia ta "Pe toate planetele există, practic, viață. Peste tot s-au descoperit bacterii și organisme unicelulare simple. În sistemul solar, pe celelalte planete, au rămas la stadiul ăsta" este falsă.
...şi e ok să mai greşeşti, dar nu să şi insişti, când realitatea te contrazice, că ai dreptate.
Ok, poate informaţiile mele au fost eronate- Da' nici să mă iei cu "nu s-a ajuns pe toate planetele" nu-i ok, şi nici să vorbeşti de parcă aş fi un copil de 10 ani care acuma a citit prima enciclopedie.
Există multe planete pe care s-a descoperit viaţă TEORETICĂ.
Nimeni nu a ajuns pe Marte sau pe Europa, dar posibilitatea existenţei vieţii este mare.
Am afirmat ceva ce nu este adevărat? Te simţi ofensată fără să te ofensez? : ))
E firesc să mă amuze nişte afirmaţii complet neadevărate, care au pretenţia de a fi nişte adevăruri absolute.
Una e să spui că viaţa există(!) pe toate(!) planetele şi au fost descoperite(!) bacterii şi organisme unicelulare pe toate (fără ca măcar să fie vizitate; iar unele fiind prea fierbinţi pentru viaţă, altele prea reci) şi alta e să spui că pe unele planete ar exista posibilitatea existenţei unei vieţi, condiţiile fiind relativ prielnice/acceptabile.
Sunt două lucruri complet diferite.
Văd că o dai la întors, dar nu m-am legat decât de afirmaţiile tale. Alegi să nu ţi le asumi şi să mă scoţi pe mine vinovată?
Hai că păreai simpatică, ce te-a apucat?
Păi și tu păreai simpatic\simpatică, da' ai reuşit să mă iei la mişto foarte subtil, şi când mi-am dat seama, era deja prea târziu ca să mai fac ceva.
Ai reuşit să mă faci să dau prosti, spunând fel de fel de aberaţii, pe care, abia acum le realizez.
Eşti un manipulator foarte bun. Nici nu mă mir că eşti user-ul anului.
Mi-ai atras atenţia în mod deosebit. Ai respectul meu.