| deceeu a întrebat:

Stie cineva de cate gauri are nevoie un Harciog pentru a supravietui? laughing)

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Am uitat sa-ti raspund la intrebare, scuze.Cit mai multe gauri ii trebuie.Sarbatori ca lumea si tie.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, dar știu de ce e atât de mare un hârciog mic? :))
http://labarelipufoase.blogspot.com/......g-mic.html

| harciog a răspuns (pentru NOname):

Sar; mina NOname, ma simt flatat de-al binelea de asa descriere.As face si eu o descriere citorva useri dar, la toate insusirile pe care mi le-ai atribuit, este aproape imposibil sa mai am timp.Intodeauna v-am respectat.

NOname
| NOname a răspuns (pentru harciog):

Harciog, este un articol dintr-un blog de care am dat astăzi pur întâmplător și citindu-l, mi-am amintit de tine și de această întrebare.

N-am nici o idee cine este autorul sau dacă are vreo legătură cu persoana ta sau nu. Din câte poți observa, articolul e din martie 2008, de pe vremea când TPU nici nu a existat, deci este puțin probabil să fie vorba despre tine. Dar coincidența e uimitoare și faza în sine mi s-a părut foarte simpatică și amuzantă, așa că am adus-o pe TPU, să mai râdem și noi.
Apropo, îți plac muștele? :))

P.S. http://cheezburger.com/View/593929984 - asta căutam, când am dat de "tine". :))

| harciog a răspuns (pentru NOname):

Cica,o femeie avea un harciog si l-a dus pe saracut la doctor unde a dat coltul.La autopsie doctorul ii gaseste un ghemotoc de par in stomac si-i explica femeii ca se mai spala pe blana, pe labute si a acumulat parul fatal in stomac la care ea incepe sa plinga;-Si nu stiam de ce a murit saracu barbatu-miu acu un an.Imi plac mustele, imi place tot ce vrei in seara asta, sint la mina ta.

| deceeu explică (pentru harciog):

Am impresia ca am vazut un harciog cu botul pe labe! inteligent din partea lui

| harciog a răspuns (pentru deceeu):

E diversiunea din fata pisicii. Vrea s-o pacaleasca.Ai dreptate, e o parere de mortaciune.

Întrebări similare