Eu nu sustin ca Creatorul a aparut din nimic.
Teoria Coardelor a ajuns la concluzia ca poate sa existe un multivers din care universul nostru sa faca parte, ceea ce ar explica posibila existenta a unui creator in afara universului nostru.
Nu zic ca el a aparut din nimic. Poate universul din care face el parte e si el creat in laborator, tot de vreun cercetator.
Dar daca o luam asa prin inductie, ajungem la concluzia ca exista un prim univers (in care s-au creat toate celelalte) care n-a fost creat de nimeni.
Oricum, n-o sa putem sa elucidam aceste mistere pentru ca nu ne vom putea parasi niciodata Universul ca sa vedem ce-i in afara lui.
Si din moment ce "dintotdeauna" se refera la timp, nu ai cum sa ai "dintotdeauna" fara timp. Deci nu, nu poate exista "dintotdeauna" fara un inceput.
Ex: Vezi o cladire la varsta de 5 ani. Peste 30 de ani, o vezi neschimbata si afirmi: "Cladirea asta a fost asa dintotdeauna." Inseamna ca ai vazut-o o data in TRECUT si dupa mai mult TIMP ai fost capabil sa compari degradarea cladirii.
Inseamna prezentul cred intr-un termen filozofic sau spiritual.
Timpul este ciclic, se repeta. Multi filozofi credeau ca moartea e doar un nou inceput, si-n univers Supernovele explodeaza si formeaza noi planete. Universul e infinit toata materia universului este condensata in lumina, daca te uiti atent soarele contine tot sistemul periodic de elemente. Astfel te poti duce pâna in religii, care divinizau soarele ci lumina lui care da viata.
Asa, luate la bani marunti, si legile lui Newton sunt gresite, dar tot trebuie sa la inveti ca sa stii fizica.
Dintotdeauna, simplu dintotdeauna mi-a plăcut înghețata, sau dintotdeauna am avut o aluniță, atât ștințific cât și filozofic mă refer de la începutul începuturilor existenței mele. Vis a vis la timp., este timpul universului meu, al nostru, al vostru, Încercând a face o legătură, cu existența în lipsa timpului, orice corp are un timp, la fel ca universul nostru, existând dintotdeauna, matematic vorbind este usor de spus, altfel încearcă doar să îți imaginezi.