Nu cred = o prabailitate de a fi sau a nu fi
Nu exista= o certitudine, cand 100% nu e.
Aha.
Primul este răspunsul unui om inteligent și înțelept, iar al doilea - unui semidoct îngâmfat cu pretenții de atotștiutor (deși nu neapărat).
Da
Nu cred-De ex. : Azi am văzut un unicorn cu 7 picioare. Logic că nu crezi
Nu există-De ex: Nu există mamă care să fie virgină.
Am explicat bine?
Cele doua afirmatii au nevoie de un sprijin iar acesta e argumentul, dovada; deosebirea dintre cele doua e dat-a de natura argumentelor. De exemplu cineva spune : nu cred, atunci inseamna ca argumentele nu sint suficient de solide pentru cel in cauza; cind spui, nu exista, atunci argumentele care sprijina aceasta afirmtie trebuie sa fie foarte solide si in acelasi timp, comun acceptate.
Am un obicei prost de a crede numai in parerile mele si vreau sa vad cum gandesc ceilalti...Mie imi place sa onserv diferite moduri de a gandi diferite tipologii umane. Poate nu ma ajuta.dar descopar niste opinii la care nici nu visam
Daca as fi utilizator senior te-as vota! Dar nu sunt din pacate. intrebarea ta e "de ce te intereseaza parerea mea?" atunci raspund cu enuntul "pentru asta eista TPU" As vrea sa vad ca zic altii. Daca pe cineva deranjeaza sa nu isi spuna parerea. daca totsui spune ii multumesc...Mie una imi place sa filosofez.dar intrebarea naste intrebare..Eu zic "de ce nu m-ar interesa?" toti suntem unici. opinia ta poate u e importanta pentru X dar pentru mine e...
Nu crezi in viata pe marte dar lasi o posibilitate sa fie adica nu esti convinsa 100% tu nu crezi astepti sa se dovedeasca acel lucru
nu exista = afirmi 100% ca este imposibil sa existe
la fel e si cu ateismul
nu exista dumnezeu P
nu cred ca exista dumnezeu N
anonim_4396 întreabă: