| samiZiciPompier a întrebat:

Stiti ceva citate din filosofi, bune ca sa cuceresti o femeie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Fă,proasto,de tine si de tuica de pruna nu m.as lipsi niciodata!"-Immanuel Kant

| samiZiciPompier explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, cred ca asta s-ar potrivi cel mai bine. Ma duc sa deparazitez dormitoru.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O femeie nu o cuceresti cu citate sau cu poezii, fii tu insuti, daca te place te va place asa cum esti tu.

| RAY a răspuns:

Singura modalitate de atractie este aspectul fizic nu cu basme, citate etc
atractia fizica inseamna aspectul fizic, o femeie frumoasa vrea un barbat frumos cu carcater de barbat hotarat si cu ceva banii

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Filozofii au dat lumii lucruri intelepte si adevaruri. Femeile trebuiesc mintite ca sa te placa asa ca promite luna de pe cer ca e cea mai clasica si functionala metoda.

| justanotheruser99 a răspuns:

Citește Shakespeare laughing

| justanotheruser99 a răspuns:

Lăsând gluma la o parte aici ai cateva citate foarte bune pentru ce ai tu nevoie: http://www.citatecelebre.net/citate-filosofice
Succes! :)

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Scuipa seminte. -.-

| napolitaneee a răspuns:

„Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva." — Cesare Pavese

| Nataliaa2176 a răspuns:

Nu cred ca este nevoie sa cauti niste citate ca sa cuceresti o femeie! Ideal ar fi sa ii spui cat de frumoasa este astazi, sa o faci sa se simta bine in prezenta ta, sa o asculti mereu, sa pari interesat de ea, sa ii pui intrebari depre ce ii place sau faca sau ceva de genu si nu in ultimul rand sa ii spui ca o placi si vrei sa iesiti undeva.

| napolitaneee a răspuns (pentru Nataliaa2176):

Daca omul vrea citate, da i citate laughing

| napolitaneee a răspuns (pentru Nataliaa2176):

„Dacă dragostea te cheamă, urmeaz-o chiar dacă drumurile ei sunt grele şi abrupte." — Khalil Gibran

| samiZiciPompier explică (pentru Nataliaa2176):

N-am cum frate, am incercat. Poate merge cu citate sa o cuceresc ca un domn laughing

Întrebări similare