Nu cred ca este nevoie sa cauti niste citate ca sa cuceresti o femeie! Ideal ar fi sa ii spui cat de frumoasa este astazi, sa o faci sa se simta bine in prezenta ta, sa o asculti mereu, sa pari interesat de ea, sa ii pui intrebari depre ce ii place sau faca sau ceva de genu si nu in ultimul rand sa ii spui ca o placi si vrei sa iesiti undeva.
„Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva." — Cesare Pavese
„Dacă dragostea te cheamă, urmeaz-o chiar dacă drumurile ei sunt grele şi abrupte." — Khalil Gibran
Filozofii au dat lumii lucruri intelepte si adevaruri. Femeile trebuiesc mintite ca sa te placa asa ca promite luna de pe cer ca e cea mai clasica si functionala metoda.
Lăsând gluma la o parte aici ai cateva citate foarte bune pentru ce ai tu nevoie: http://www.citatecelebre.net/citate-filosofice
Succes! :)
N-am cum frate, am incercat. Poate merge cu citate sa o cuceresc ca un domn
O femeie nu o cuceresti cu citate sau cu poezii, fii tu insuti, daca te place te va place asa cum esti tu.
Singura modalitate de atractie este aspectul fizic nu cu basme, citate etc
atractia fizica inseamna aspectul fizic, o femeie frumoasa vrea un barbat frumos cu carcater de barbat hotarat si cu ceva banii
Multumesc, cred ca asta s-ar potrivi cel mai bine. Ma duc sa deparazitez dormitoru.
Elena1234456 întreabă:
DeliaaaMary întreabă: