Iti va da o lectie de viata, practic de va face mai puternic. Nu suferinta trebuie amintita, ci lectia.
Te poate motiva. Te poate face sa simti ca esti viu. Te poate face sa gindesti si sa gasesti solutii de a scapa de ea.
Te ajută să apreciezi mai mult lucrurile simple ale vieții, te face mai sensibil la suferința celorlalți, te face să treci mai ușor peste niște lucruri pe care pe alții i-ar copleși, te face să fii mai conștient de sine și în mod paradoxal te poate face mai fericit decât erai înainte.
Pe o parte îți Da o lecție și îți deschide ochi sa apreciezi cu Adevărat tot ce ai Și sa oferi mai departe mie asta mi-a oferi suferința lecți de viața și te face capabil și puternic de multe in viața mie asta mi-a oferit suferința Putere disciplina sa apreciez tot ce am și sa ofer mai departe
Suferinta te determina sa cauti cum sa o elimini, prin intelegere si antidot.
Daca te complaci in suferinta, n-are la ce sa ajute.
Bucura te ca nu esti pe strazi, bucura te de conditiile pe care le ai si impune ti sa fii fericit. Tre sa zici doar : a, ok! Si sa treci peste
Pai daca inveti ceva din asta poate sa faca lucruri bune dar daca nu inveti o sa suferi in continuare si o sa ramai la fel.
LuvIsTheWay întreabă: